DGS'de derece yapmayı hedeflemek mantıklı mı?

Hayır. 1. Sınıftan başlarsınız muhtemelen.
Makineyi bilmiyorum ama bilgisayarda senin gördüğün dersleri saymıyorlar. Bizzat kendi okulumun mühendislik bölümüne sordum, aynı okul olmasına rağmen saymadı. Sayan ve 3 den başlatan birkaç dandirik eğitim kuru var. Cerrahpaşa onlardan biri değildir diye tahmin ediyorum.
Dediğim gibi makine kısmına hakim değilim bol keseden sallamıyım. En iyi bilgiyi öğrenci işlerine mail atarak öğrenirsiniz.
Arkadaşım BUÜ makine’den Gazi’ye makine mühendisliğine geçti DGS ile. 1 den başladı. Temel teknik resimi saymışlar sadece bölüm derslerinden.

2 yılımız her türlü çöp oluyor yani hocam müh geçişte öyle mi?

Yks öğrencisiyim bende hocam.
1 sene her türlü kayıp var 2.sınıftan başlayacağın için. alttan alacağın 1.sınıf derslerini veremezsen yine uzadığını varsay artık. DGS ile tek seferde kazanırsan olacak senaryo bu. YKS daha mantıklı mühendislik için. Ayt mat konularını unutmamış olursun. DGS ile giren öğrencilerde genelde türev integral bilgisi genelde olmuyor. Bende dahil

Evet en büyük handikap o zaten gerisi önemli değil, sıfır AYT ile okumaya çalışmak. Nasıl yapıcam bilmiyorum inşallah bu sene girecem mühendisliğe.

Ben de Uçak Mühendisliği için arkadaşla konuştum 1. sınıftan başlatmışlar abisini.
Evet en büyük handikap o zaten gerisi önemli değil, sıfır AYT ile okumaya çalışmak. Nasıl yapıcam bilmiyorum inşallah bu sene girecem mühendisliğe.
Yaş kaçtı hocam şu anda ?

Evet en büyük handikap o zaten gerisi önemli değil, sıfır AYT ile okumaya çalışmak. Nasıl yapacağım bilmiyorum inşallah bu sene gireceğim mühendisliğe.

İnşallah girersin dostum. Girmek mesele girdikten sonra bu konular üzerinde yoğun çabalayıp, halledersin inşallah. Ben 2 sene DGS denedim olmadı. İkinci öğretimlerin kapatılması sıkıntı oldu bana. Yaş geçince bıraktım artık. Sana başarılar dostum

22'yim kral şu an. 2024 de mezun oldum çalışıyorum şu an bir yandan da DGS'ye hazırlanıyorum dediğim gibi.

Hocam benim de yaş 20 şu an. Liseden eşit ağırlık çıkışlıyım. Uzaktan bilgisayar programcılığı yazıp DGS ile bilgisayar/yazılım müh tamamlamayı düşünüyorum. 2.mezun senem daha fazla mezuna kalacak ne bir psikolojim kaldı ne de farklı bir şey...

Hayatım boyunca EA çıkışlı olmama rağmen tek iyi olduğum dersler mat ve fizikti.

DGS'de giren kişi sayısı fazla, alım az. Üniversiteler, daha doğrusu gitmek isteyeceğiniz üniversite bölümleri maksimum 2-3 kişi alır. DGS'yi bu yüzden mantıklı bulmuyorum. Bir de üniversitelerin çoğunluğu 1. sınıftan başlatıyor doğrudan, 3. sınıftan başlatan üniversite nadir denebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…