DGS'ye gireceğim şimdiden çalışmaya başladım temelim zayıf diyebilirim. Bıyıklı matematiğin 10 günde temel at kampıyla başlangıcımı yaptım. Hedefim biraz yüksek, Ankarada bir üniversite olmasını istiyorum, ODTÜ 383 puan ile birinci almış bu sene onu başarabileceğimi sanmam fakat 2 kontenjanı olan taban puan 367 tavan puan 381 olan Hacettepe hedefi koyabilirim en azından diye düşündüm.
Şimdiden başlayıp son 2-3 ay kalana kadar her hafta deneme çözmeyi planlıyorum, son 2-3 ay da daha da sıklaştırmayı düşünüyorum deneme çözmelerimi. Duyduğuma ve gördüğüme göre çok fazla DGS kaynağı yok, Bıyıklı Matematik DGS kampı varmış sizce onu mu izlemeliyim yoksa TYT kampını mı? (TYT kampı güncel 2026, DGS ise 2025) Ya da ikisini de izlesem sizce zaman kaybı mı olur. Sadece TYT kampı izle derseniz de iki kamp izlesem mantıklı olur mu sizce. Mesela Bıyıklı Matematik 55 günde TYT kampını izledim bitirdim diyelim 10 günlük temel atma kampından sonra, matematik soru bankaları, paragraf soru bankaları, denemeler falan böyle gittikten sonra son 3 ay kala da Mert Hocanın 70 günde TYT kampını izleyip pekiştirmem mantıklı olur mu?
DGS çıkmış soruları çözeceğim, TYT çıkmış soruları da çözmeli miyim? Bir hafta DGS denemesi bir hafta da TYT denemesi mi çözeyim?
55 günde TYT kampından sonra direkt geometriye başlayayım mı ve hangi soru bankaları kaynaklarını önerirsiniz?