DH-AH hazır sistem alınmalı mı?

Bütçe
5.000
Katılım
14 Ocak 2019
Mesajlar
5.430
Çözümler
71
Yer
Pendik, İstanbul

Arkadaşlar bu şekilde bir bilgisayar buldum da sorum şu şekilde olacak. Şimdi bu bilgisayarda özelleştirme kısmına geldiğimde HDD seçilmemiş şekilde görünüyor. Ama açıklamasında SSD görünüyor. Merak ettiğim HDD yerine SSD kullanılabilir mi? Ayrıca bu bilgisayar sizce alınır mı? Eğer alınmaz diyorsanız tavsiye ettiğiniz bir bilgisayar var mı?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SDD yerine HDD önermiyorum, ancak ikisinide alabirsiniz. Gönderidiniz sistem stokta yok görünüyor bu arada. Eğer zorlarsanız bu fiyata RTX2060 gibi bir kart alabilirsiniz.
 
Tavsiyem REVO-NEXT Gen2 sistemi Gigabyte RX5700XT Gaming ve Raidmax Cobra Power 800W 80+ Gold PSU ile almanız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı