R Rushford35 Centipat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar 2 gün önce bu sistemi aldım. Ama bir endişem var bunu sonradan fark ettim, PSU ile ilgili hiçbir bilgi yok. Sizce satıp yenisini almalıyım PSU'yu? Bir de sizce fiyatına değer mi? Belirtirseniz sevinirim DH-FLAG WIN/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC D6X 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Windows 11 Home Plus SL/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce bu sistemi aldım. Ama bir endişem var bunu sonradan fark ettim, PSU ile ilgili hiçbir bilgi yok. Sizce satıp yenisini almalıyım PSU'yu? Bir de sizce fiyatına değer mi? Belirtirseniz sevinirim DH-FLAG WIN/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC D6X 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Windows 11 Home Plus SL/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 20 Mayıs 2023 #2 Rushford35 dedi: PSU ile ilgili hiçbir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Sorun da bu zaten. En azından arkasındaki sayısal değerler görünecek şekilde fotoğrafını atabilirseniz birkaç çıkarımda bulunulabilir.
Rushford35 dedi: PSU ile ilgili hiçbir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Sorun da bu zaten. En azından arkasındaki sayısal değerler görünecek şekilde fotoğrafını atabilirseniz birkaç çıkarımda bulunulabilir.
R Rushford35 Centipat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #3 Oreki dedi: Sorun da bu zaten. En azından arkasındaki sayısal değerler görünecek şekilde fotoğrafını atabilirseniz birkaç çıkarımda bulunulabilir. Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi kargodan.
Oreki dedi: Sorun da bu zaten. En azından arkasındaki sayısal değerler görünecek şekilde fotoğrafını atabilirseniz birkaç çıkarımda bulunulabilir. Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi kargodan.