Çözüldü DH55TC UEFI destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

clover cage

Hectopat
Yer
bir eskimo evi
Daha fazla  
Meslek
genel kordinatör prensliği mezunu atanamamış emekli
Anakartım Intel Corporation DH55TC. UEFI desteğinin olup olmadığını bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?

Çözüm
Bilgisayara yeniden başlatıp açılırken ESC, F1, F2 tuşlarını tek tek deneyerek BIOS'a gir. Ardından yukarıdaki sekmelerden Boot menüsüne gel. Boot menüsünde UEFI Boot seçeneği varsa destekliyordur.

Bilgisayara yeniden başlatıp açılırken ESC, F1, F2 tuşlarını tek tek deneyerek BIOS'a gir. Ardından yukarıdaki sekmelerden Boot menüsüne gel. Boot menüsünde UEFI Boot seçeneği varsa destekliyordur.

Çözüm

Peki, teşekkür ederim. Bu ayarı açarsam ne olur o zaman?

Peki, teşekkür ederim. Bu ayarı açarsam ne olur o zaman?

Bu ayar bilgisayarında varsa UEFI Windows kurulumu yapabilirsin. UEFI, genellikle yeni PC'lerde olur ve bilgisayardaki hız farkını bir nebzede de olsa arttırır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ayar bilgisayarında varsa UEFI Windows kurulumu yapabilirsin. UEFI, genellikle yeni PC'lerde olur ve bilgisayardaki hız farkını bir nebzede de olsa arttırır.

Tabii ki çözüm olarak işaretlerim. Ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…