baris_kawaragi Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #1 Terraria diye bir oyun var onda server açmak için modemden DHCP server açılıyormuş pek anlamadım nasıl açıldıgını. Modemim Netmaster, internet Kablonet. Fotoğrafı bırakıyorum nasıl açıldıgını bılen varsa yardımcı olsun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2020
Terraria diye bir oyun var onda server açmak için modemden DHCP server açılıyormuş pek anlamadım nasıl açıldıgını. Modemim Netmaster, internet Kablonet. Fotoğrafı bırakıyorum nasıl açıldıgını bılen varsa yardımcı olsun lütfen.
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 20 Ocak 2020 #2 Direk buradan kurman daha mantıklı değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS baris_kawaragi Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #3 burakxwme dedi: Direk buradan kurman daha mantıklı değil mi? Eki Görüntüle 489074 Genişletmek için tıkla... hem paralı hemde kendi ip'm den kurarsam hem ücretsiz hemde crackli ve prime hesaplar aynı oyuna girebilir. Artı 0 Eksi
burakxwme dedi: Direk buradan kurman daha mantıklı değil mi? Eki Görüntüle 489074 Genişletmek için tıkla... hem paralı hemde kendi ip'm den kurarsam hem ücretsiz hemde crackli ve prime hesaplar aynı oyuna girebilir.