waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 29 Eylül 2021 #1 Merhaba, DHgate - Resmi Site - Çin'den Toptan Ürünler Satın Alın güvenilir bir site mi? Daha önce alışveriş yapan var mı?
Merhaba, DHgate - Resmi Site - Çin'den Toptan Ürünler Satın Alın güvenilir bir site mi? Daha önce alışveriş yapan var mı?
DateALivee Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 853 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #2 2-3 kere siparişim oldu 1'inde sorun yaşadım ürün kargoda kayıp olmuş artık yalanmı gercek mi bilmiyorum ama yeniden gönderdiler. Alışveriş yapacağın satıcının profilini incele ama, bir şey almadan önce.
2-3 kere siparişim oldu 1'inde sorun yaşadım ürün kargoda kayıp olmuş artık yalanmı gercek mi bilmiyorum ama yeniden gönderdiler. Alışveriş yapacağın satıcının profilini incele ama, bir şey almadan önce.
TheWind Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 241 29 Eylül 2021 #3 Güvenilirdir ama ürünlerin fiyatlarından dolayı pek tavsiye etmem.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.548 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Eylül 2021 #4 Şikayetvar üzerinde yapılan yorumlar biraz pek iç açıcı değil. AliExpress'in yan sanayisi gibi duruyor bence AliExpress üzerinden alın.
Şikayetvar üzerinde yapılan yorumlar biraz pek iç açıcı değil. AliExpress'in yan sanayisi gibi duruyor bence AliExpress üzerinden alın.