emrglby Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2024 #1 https://www.dhgate.com/product/18-19-real-sociedad-kids-kit-soccer-jersey/432209039.html bu formadan alacagim fakat vat numarasi istiyor. Dhgateden alim yapmis arkadaşlar vat numarasini nasıl ögrendiklerini söyleyebilir mi?
https://www.dhgate.com/product/18-19-real-sociedad-kids-kit-soccer-jersey/432209039.html bu formadan alacagim fakat vat numarasi istiyor. Dhgateden alim yapmis arkadaşlar vat numarasini nasıl ögrendiklerini söyleyebilir mi?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 emrglby dedi: https://www.dhgate.com/product/18-19-real-sociedad-kids-kit-soccer-jersey/432209039.html bu formadan alacagim fakat vat numarasi istiyor. Dhgateden alim yapmis arkadaşlar vat numarasini nasıl ögrendiklerini söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... T.C. kimlik numaranız. Vergilendirmek için istiyorlar.
emrglby dedi: https://www.dhgate.com/product/18-19-real-sociedad-kids-kit-soccer-jersey/432209039.html bu formadan alacagim fakat vat numarasi istiyor. Dhgateden alim yapmis arkadaşlar vat numarasini nasıl ögrendiklerini söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... T.C. kimlik numaranız. Vergilendirmek için istiyorlar.
emrglby Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #3 mhmtkcbs dedi: T.C. Kimlik numaranız. Vergilendirmek için istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki gümrük ücreti olarak ortalama ne kadar alirlar bir bilginiz var mi?
mhmtkcbs dedi: T.C. Kimlik numaranız. Vergilendirmek için istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki gümrük ücreti olarak ortalama ne kadar alirlar bir bilginiz var mi?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 Ben iki forma aldım bu satıcıdan ürünün fiyatını 5 dolar olarak gösteriyor gümrükte. Ortalama 75tl çıkıyor vergi. Bu ürün için de aynı olur tahminen.
Ben iki forma aldım bu satıcıdan ürünün fiyatını 5 dolar olarak gösteriyor gümrükte. Ortalama 75tl çıkıyor vergi. Bu ürün için de aynı olur tahminen.
emrglby Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #5 mhmtkcbs dedi: Ben iki forma aldım bu satıcıdan ürünün fiyatını 5 dolar olarak gösteriyor gümrükte. Ortalama 75TL çıkıyor vergi. Bu ürün için de aynı olur tahminen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim son olarak tahmini ne kadar sürede gelir?
mhmtkcbs dedi: Ben iki forma aldım bu satıcıdan ürünün fiyatını 5 dolar olarak gösteriyor gümrükte. Ortalama 75TL çıkıyor vergi. Bu ürün için de aynı olur tahminen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim son olarak tahmini ne kadar sürede gelir?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #6 emrglby dedi: Teşekkür ederim son olarak tahmini ne kadar sürede gelir? Genişletmek için tıkla... İlk siparişim 20 günde ikincisi 30 günde geldi. İkincisinde özel durum oldu biraz karıştı kargo işi o sebepten. Ortalama bu süreler içinde gelir.
emrglby dedi: Teşekkür ederim son olarak tahmini ne kadar sürede gelir? Genişletmek için tıkla... İlk siparişim 20 günde ikincisi 30 günde geldi. İkincisinde özel durum oldu biraz karıştı kargo işi o sebepten. Ortalama bu süreler içinde gelir.
PentHook Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #7 mhmtkcbs dedi: T.C. Kimlik numaranız. Vergilendirmek için istiyorlar. Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçük birisinin T.C. Si yazılabilir mi?
mhmtkcbs dedi: T.C. Kimlik numaranız. Vergilendirmek için istiyorlar. Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçük birisinin T.C. Si yazılabilir mi?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #8 PentHook dedi: 18 yaşından küçük birisinin T.C. Si yazılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet ben yazdım sorun çıkmadı.
PentHook dedi: 18 yaşından küçük birisinin T.C. Si yazılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet ben yazdım sorun çıkmadı.
hwalil Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #9 PentHook dedi: 18 yaşından küçük birisinin T.C. Si yazılabilir mi? Genişletmek için tıkla... dostum sipariş verdinmi vergi nekadar aldı?
PentHook dedi: 18 yaşından küçük birisinin T.C. Si yazılabilir mi? Genişletmek için tıkla... dostum sipariş verdinmi vergi nekadar aldı?
PentHook Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #10 hwalil dedi: dostum sipariş verdinmi vergi nekadar aldı? Genişletmek için tıkla... 150 lira aldı.