S shinva Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #11 mhmtkcbs dedi: Nerede şuan baktınız mı sistemden? Genişletmek için tıkla... 3 ü de Tr gümrüğünde
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #12 shinva dedi: 3 ü de Tr gümrüğünde Genişletmek için tıkla... Çıktı mı gümrükte mi?
S shinva Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #13 mhmtkcbs dedi: Çıktı mı gümrükte mi? Genişletmek için tıkla... O kadarını göstermiyor sadece gümrükte
mhmtkcbs dedi: Çıktı mı gümrükte mi? Genişletmek için tıkla... O kadarını göstermiyor sadece gümrükte
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #14 shinva dedi: O kadarını göstermiyor sadece gümrükte Genişletmek için tıkla... Nasıl göstermiyor? Gümrükten çıkıp çıkmadığı yazıyor PTT takipte.
shinva dedi: O kadarını göstermiyor sadece gümrükte Genişletmek için tıkla... Nasıl göstermiyor? Gümrükten çıkıp çıkmadığı yazıyor PTT takipte.
S shinva Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #15 mhmtkcbs dedi: Nasıl göstermiyor? Gümrükten çıkıp çıkmadığı yazıyor PTT takipte. Genişletmek için tıkla... En son baktığımda gümrüğe giriş yapıldı gibi bir şey yazıyordu bugün bakamadım modemde sıkıntı olduğundan. Telefondan da bakamıyorum
mhmtkcbs dedi: Nasıl göstermiyor? Gümrükten çıkıp çıkmadığı yazıyor PTT takipte. Genişletmek için tıkla... En son baktığımda gümrüğe giriş yapıldı gibi bir şey yazıyordu bugün bakamadım modemde sıkıntı olduğundan. Telefondan da bakamıyorum
C coolbassthe Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #16 shinva dedi: Daha gelmedi hocam kapıda ödüyoruz vergiyi. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde söyler misiniz ne kadar çıktığını.
shinva dedi: Daha gelmedi hocam kapıda ödüyoruz vergiyi. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde söyler misiniz ne kadar çıktığını.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 30 Haziran 2024 #17 Dostum toplam kaç dolar tuttu aldıkların ve ne kadar gümrük vergisi çıktı?
S shinva Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #18 coolbassthe dedi: Geldiğinde söyler misiniz ne kadar çıktığını. Genişletmek için tıkla... gittim şubeden aldım 315 tl vergi ödedim Orion Nebula dedi: Dostum toplam kaç dolar tuttu aldıkların ve ne kadar gümrük vergisi çıktı? Genişletmek için tıkla... 315 tl vergi ödedim 3 formaya
coolbassthe dedi: Geldiğinde söyler misiniz ne kadar çıktığını. Genişletmek için tıkla... gittim şubeden aldım 315 tl vergi ödedim Orion Nebula dedi: Dostum toplam kaç dolar tuttu aldıkların ve ne kadar gümrük vergisi çıktı? Genişletmek için tıkla... 315 tl vergi ödedim 3 formaya
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 30 Haziran 2024 #19 shinva dedi: gittim şubeden aldım 315 tl vergi ödedim 315 tl vergi ödedim 3 formaya Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, toplam kaç dolar ödemiştiniz formalara? Kendim de DHgate'den ürün aldım da vergisini hesaplayacağım.
shinva dedi: gittim şubeden aldım 315 tl vergi ödedim 315 tl vergi ödedim 3 formaya Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, toplam kaç dolar ödemiştiniz formalara? Kendim de DHgate'den ürün aldım da vergisini hesaplayacağım.
C coolbassthe Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #20 Orion Nebula dedi: Teşekkürler, toplam kaç dolar ödemiştiniz formalara? Kendim de Dhgate'den ürün aldım da vergisini hesaplayacağım. Genişletmek için tıkla... Hangi formayı aldınız link atar mısınız?
Orion Nebula dedi: Teşekkürler, toplam kaç dolar ödemiştiniz formalara? Kendim de Dhgate'den ürün aldım da vergisini hesaplayacağım. Genişletmek için tıkla... Hangi formayı aldınız link atar mısınız?