DHgate'den futbol forması alınır mı?

Hocam arkadaşın attığı satıcıdan retro barça forması almayı düşünüyorum bayağı da fotoğraflı yorumuda var alınır mı?

Hocam arkadaşın attığı satıcıdan retro barça forması almayı düşünüyorum bayağı da fotoğraflı yorumuda var alınır mı?
Alınır bence hocam. Yakın zamanda almayı düşünüyorum ben de o satıcıdan.

Ayrıca fotoğrafları saat 20.00'den sonra gösteriyor. Niye bilmiyorum ama dikkate alın.

Ayrıca fotoğrafları saat 20.00'den sonra gösteriyor. Niye bilmiyorum ama dikkate alın.
Hocam merhaba bende dhgate forma aldım 2 adet ama kargo türkiye ye gelmedi hala ne yapabilirim böyle bir durumda. Aldığım satıcı baoshussports adlı satıcıdan aldım. Son kargo hareketeni görsel olarakta yükledim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240723_090015_DHgate.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 160
2 temmuz da aldım.
Hocam bir sorun oluşursa DHgate ilgileniyor. Ürün gelmezse ya da patates falan gelirse iade gerçekleştirebiliyorsunuz. Ama beğenmediğiniz takdirde iade için geri satıcıya yolluyorsunuz kargo masrafını size kilitliyorlar. Ürünü siz alana kadar para DHgate'nin banka hesabında duruyor sıkıntı yok o açıdan. Ayrıca dolandırıcıların uyguladığı bir yöntem var dikkatli olun derim, ürünü bilerek yanlış adrese yollayabiliyorlar diye görmüştüm.

Teşekkür ederim hocam. Kontrol ederim. Aldığım satıcı baya 9500 üstü satışı var ve yüzde 97 olumlu yorumu var. Alan kişilerin fotolarınada baktım.

Hocam forma geldi. Baya kaliteli iki forma 1250 tlye geldi. Vergi dahil 135 tl vergi çıktı. Link Almak isteyen olursa bu satıcıdan alabilir.

Dosya Ekleri

• 20240802_130437.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 142
  • 20240802_130233.jpg
    191,2 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
İfadeler: ExX
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…