mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #11 BayHarry dedi: Hocam aldığınız formanın linki varsa atabilir misiniz? Bir de herkes beden konusunda bir büyük alın diyor sizde oyle miydi? Genişletmek için tıkla... Evet player alırsanız bir büyük beden almalısınız. Benim aldığım ilan kaldırılmış yeni ilan açmış ama bu satıcıydı. Forma
BayHarry dedi: Hocam aldığınız formanın linki varsa atabilir misiniz? Bir de herkes beden konusunda bir büyük alın diyor sizde oyle miydi? Genişletmek için tıkla... Evet player alırsanız bir büyük beden almalısınız. Benim aldığım ilan kaldırılmış yeni ilan açmış ama bu satıcıydı. Forma
BayHarry Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 185 7 Mayıs 2024 #12 mhmtkcbs dedi: Evet player alırsanız bir büyük beden almalısınız. Benim aldığım ilan kaldırılmış yeni ilan açmış ama bu satıcıydı. Forma Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki vergi işi ne oldu, ne kadar geldi?
mhmtkcbs dedi: Evet player alırsanız bir büyük beden almalısınız. Benim aldığım ilan kaldırılmış yeni ilan açmış ama bu satıcıydı. Forma Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki vergi işi ne oldu, ne kadar geldi?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #13 BayHarry dedi: Anladım hocam peki vergi işi ne oldu, ne kadar geldi? Genişletmek için tıkla... 75 tl vergi ödedim kapıda. Uygulamada ilk indirim kuponuyla 391 tlye geldi. Yani toplam 466 tlye gelmiş oldu.
BayHarry dedi: Anladım hocam peki vergi işi ne oldu, ne kadar geldi? Genişletmek için tıkla... 75 tl vergi ödedim kapıda. Uygulamada ilk indirim kuponuyla 391 tlye geldi. Yani toplam 466 tlye gelmiş oldu.
BayHarry Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 185 7 Mayıs 2024 #14 mhmtkcbs dedi: 75 TL vergi ödedim kapıda. Uygulamada ilk indirim kuponuyla 391 TL'ye geldi. Yani toplam 466 TL'ye gelmiş oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun son olarak adresi yazarken herhangi bir şey dikkat etmem gerekiyor mu?
mhmtkcbs dedi: 75 TL vergi ödedim kapıda. Uygulamada ilk indirim kuponuyla 391 TL'ye geldi. Yani toplam 466 TL'ye gelmiş oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun son olarak adresi yazarken herhangi bir şey dikkat etmem gerekiyor mu?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #15 BayHarry dedi: Hocam çok sağ olun son olarak adresi yazarken herhangi bir şey dikkat etmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Türkçe, doğru şekilde yazın yeter. Türkiye'ye geldikten sonra PTT'ye verildiği için PTT bulur evi.
BayHarry dedi: Hocam çok sağ olun son olarak adresi yazarken herhangi bir şey dikkat etmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Türkçe, doğru şekilde yazın yeter. Türkiye'ye geldikten sonra PTT'ye verildiği için PTT bulur evi.
BayHarry Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 185 7 Mayıs 2024 #16 mhmtkcbs dedi: Türkçe, doğru şekilde yazın yeter. Türkiye'ye geldikten sonra PTT'ye verildiği için PTT bulur evi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de adres in üstünde posta kodu yeri var hocam orayı ilçeye göre yaptığımda statü region kısmı değişiyor bir sorun olur mu?
mhmtkcbs dedi: Türkçe, doğru şekilde yazın yeter. Türkiye'ye geldikten sonra PTT'ye verildiği için PTT bulur evi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de adres in üstünde posta kodu yeri var hocam orayı ilçeye göre yaptığımda statü region kısmı değişiyor bir sorun olur mu?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #17 BayHarry dedi: Hocam bir de adres in üstünde posta kodu yeri var hocam orayı ilçeye göre yaptığımda statü region kısmı değişiyor bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Mahallenizi, ilçenizi, ilinizi Google'a yazarak öğrenebilirsiniz posta kodunu.
BayHarry dedi: Hocam bir de adres in üstünde posta kodu yeri var hocam orayı ilçeye göre yaptığımda statü region kısmı değişiyor bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Mahallenizi, ilçenizi, ilinizi Google'a yazarak öğrenebilirsiniz posta kodunu.
BayHarry Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 185 7 Mayıs 2024 #18 mhmtkcbs dedi: Nasıl yani? Mahallenizi, ilçenizi, ilinizi Google'a yazarak öğrenebilirsiniz posta kodunu. Genişletmek için tıkla... İşte hocam hangisini gireceğim ilçe değilmi başka forumlarda il demişler de.
mhmtkcbs dedi: Nasıl yani? Mahallenizi, ilçenizi, ilinizi Google'a yazarak öğrenebilirsiniz posta kodunu. Genişletmek için tıkla... İşte hocam hangisini gireceğim ilçe değilmi başka forumlarda il demişler de.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #19 BayHarry dedi: İşte hocam hangisini gireceğim ilçe değilmi başka forumlarda il demişler de. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yazmışım göndere basmayı unutmuşum. Posta Kodu Öğrenme Ekranı Buradan öğrenebilirsiniz.
BayHarry dedi: İşte hocam hangisini gireceğim ilçe değilmi başka forumlarda il demişler de. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yazmışım göndere basmayı unutmuşum. Posta Kodu Öğrenme Ekranı Buradan öğrenebilirsiniz.
S shinva Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #20 Hocam iyi günler bir şey danışmak istiyorum sizden. Hangi satıcıdan aldınız? Beğendiğim formaların yorumunda fotoğraf koymamış alan kişiler siz neye dayanarak aldınız bunu öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim
Hocam iyi günler bir şey danışmak istiyorum sizden. Hangi satıcıdan aldınız? Beğendiğim formaların yorumunda fotoğraf koymamış alan kişiler siz neye dayanarak aldınız bunu öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim