Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 25 Eylül 2023 #11 Global kargo firmalarının Türkiye'de doğru düzgün hizmet verebildiğine bir türlü şahit olamadığım maalesef. Umarım daha da batmazlar.
Global kargo firmalarının Türkiye'de doğru düzgün hizmet verebildiğine bir türlü şahit olamadığım maalesef. Umarım daha da batmazlar.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #12 LazJedi dedi: DHL MNG'yi satın aldıysa bi hikmeti vardır. İkisi de üç harfli. Genişletmek için tıkla... Sadece onlar değil. Cin, MNG, DHL, ABD... Aman Allah'ım nasıl bir oyunun içine düştük!
LazJedi dedi: DHL MNG'yi satın aldıysa bi hikmeti vardır. İkisi de üç harfli. Genişletmek için tıkla... Sadece onlar değil. Cin, MNG, DHL, ABD... Aman Allah'ım nasıl bir oyunun içine düştük!
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #13 Bu satin alimdan sonra musteri hizmetlerine ulasmak daha kolay oldu ve ilk defa evimden kargo aldirabilmistim. Daha onceleri ariyordum gelcez diolardi gelmiolardi ben gitmek zorunda kaliyordum. Cidden cok fark etti kisa surede.
Bu satin alimdan sonra musteri hizmetlerine ulasmak daha kolay oldu ve ilk defa evimden kargo aldirabilmistim. Daha onceleri ariyordum gelcez diolardi gelmiolardi ben gitmek zorunda kaliyordum. Cidden cok fark etti kisa surede.