DHO için AYT önemli mi?

Baguvix61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün açıklandı MSÜ. Tüm tercihlerim aktif, aklıma bir şey takıldı. İlk sırada DHO var ama ben geçen girdiğim YKS sınavında AYT pek güzel geçmedi. Bunun kötü geçmiş olması benim Harp Okulu yerine MYO’na gönderilmeme sebep olur mu? Yani kısaca AYT sınavım kötü geçmesine rağmen yine de DHO’ya girebilir miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_4189.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 36
Oncelikle tebrik ederim ben kazanamadim ama olsun tum harp okullari icin ayt onemlidir, tabii okuyacagin bolume odakli bir sistem yks ile girdigin yani atiyorum 30 40 net yapsan deniz alti cok yorucudur arkadaslarim soyler, bana hep tavsiye etmez ama mesela gemi muh. falan tutarsa daha rahat edersin kisaca okuyacagin bolumu belirler yks msude tabii piyade de olabilirsin oda secenek. (Bu arada yks icinde msu de baraj var haberin olsun tekrar tebrik ederim)

Olma ihtimali var şu an yapman gereken spor ve sözlü çalışmak YKS açığını ancak bunlar ile kurtarabilirsin o okulu istediğini onlara kanıtla başarılar.
Şunu da sormak istiyorum. Ben eğer ki Harp Okulunda Mühendislik gibi bir eğitim almak istemezsem sadece Teğmen olmak istersem yalnızca askeri eğitim mi veriyor?

Şunu da sormak istiyorum. Ben eğer ki Harp Okulunda Mühendislik gibi bir eğitim almak istemezsem sadece Teğmen olmak istersem yalnızca askeri eğitim mi veriyor?
Subaylar lisans eğitimi almak zorunda sadece mühendislik eğitimi alayım ya da sadece askeri eğitim alayım gibi bir durum yok akademik eğitim almak istemiyorsanız uzmanlığa başvurabilirsiniz lise mezunu alır

Piyade sınıfı seçersin istersen ama tavsiyem değildir en azından bir üni diplomanda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…