peki şey diyeceğim aradaki fark nedir ? diablo 2 ye de lig geliyor mu veya şey duydum diablo 2 de çok pvp oluyormuş doğru mu ? oyuncu durumu nasıl ? ingilzice öğreniyorum şu an, oynarken ingilizceme de katkısı olur mu veya zorlar mı ? çok soru sordum ama kusura bakmaYeni nesil tipler Diablo 4'ü tercih ediyor. Benim de yaşım büyük olmamasına rağmen 10 yaşımdan beri Dİablo 2 oynarım. Beni aşırı sarıyor farklı buildler yapabilmek, speedrunlar denemek vs. Diablo 4 daha sinematik bir oynayış sunuyor ve ben dümdüz RPG hissiyatı almak istediğim için pek beğenemiyorum.
Kitlesi daha hardcore. Ama bir kaç türk discord sunucusu bile vardı baya yardımcı oluyorlar. Aradaki farkları açıkladım aslında oyun tasarımı olarak. Diablo 4 daha sinematik odaklı biraz daha yeni nesil bir oyun. Diablo 2 daha hardcore RPG. Oynanış daha ön planda. İngilizcenize baya katkısı olur eğer NPC diyaloglarını falan da dinlerseniz. Çok zorlayacağınıb sanmıyorum oynadıkça alışırsınız. Oyuncu durumu da dediğim gibi; daha kemik kitleye sahip, yine de yardımsever toplulukları var.peki şey diyeceğim aradaki fark nedir ? diablo 2 ye de lig geliyor mu veya şey duydum diablo 2 de çok pvp oluyormuş doğru mu ? oyuncu durumu nasıl ? ingilzice öğreniyorum şu an, oynarken ingilizceme de katkısı olur mu veya zorlar mı ? çok soru sordum ama kusura bakma![]()
Peki Diablo 4 oynanır mı yine de ne diyorsun hocam ? Yani bazıları çok yeriyor ama sence o kadar kötü mü yoksa oynanır mı ?Kitlesi daha hardcore. Ama bir kaç türk discord sunucusu bile vardı baya yardımcı oluyorlar. Aradaki farkları açıkladım aslında oyun tasarımı olarak. Diablo 4 daha sinematik odaklı biraz daha yeni nesil bir oyun. Diablo 2 daha hardcore RPG. Oynanış daha ön planda. İngilizcenize baya katkısı olur eğer NPC diyaloglarını falan da dinlerseniz. Çok zorlayacağınıb sanmıyorum oynadıkça alışırsınız. Oyuncu durumu da dediğim gibi; daha kemik kitleye sahip, yine de yardımsever toplulukları var.
Kesinlikle oynanır Game Pass ile falan deneyebilirsiniz. Ama ikisi arasından birisi tercih edilecekse Resurrected olmayana 100'lerce saatimi gömmüş birisi olarak Diablo 2'yi tercih ederim.Peki Diablo 4 oynanır mı yine de ne diyorsun hocam ? Yani bazıları çok yeriyor ama sence o kadar kötü mü yoksa oynanır mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.