ONURG53 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #1 Merhaba, Daiblo 3 oyununda key girişini yaptım bana hata verdi ? Yardımcı olabilir misiniz? Oyunda da oyun yükseltilmemiş ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2014
Merhaba, Daiblo 3 oyununda key girişini yaptım bana hata verdi ? Yardımcı olabilir misiniz? Oyunda da oyun yükseltilmemiş ?
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #2 "Battle.net hesabınızda oyun yok, bu oyun ile yükseltilecek veya zaten bu oyun var" gibi bir şey diyor, ama ne anlama geldiğini ben de bilmiyorum.
"Battle.net hesabınızda oyun yok, bu oyun ile yükseltilecek veya zaten bu oyun var" gibi bir şey diyor, ama ne anlama geldiğini ben de bilmiyorum.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #3 Reaper of Souls sahibi olmanız için önce Diablo 3 sahibi olmanız lazım anlatılmak istenen o. "any games that can be upgraded with this key." Bu seri numarasıyla yükseltilecek hiç bir oyun demek istiyor. Sizin hesabınız Starter Edition.
Reaper of Souls sahibi olmanız için önce Diablo 3 sahibi olmanız lazım anlatılmak istenen o. "any games that can be upgraded with this key." Bu seri numarasıyla yükseltilecek hiç bir oyun demek istiyor. Sizin hesabınız Starter Edition.
ONURG53 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #4 saolun hallediyorum yarın