Diablo 3'e nereden başlanır ?

Diablo 3'e Başlamalımıyım?

• Evet

Oy: 4 57,1%
  • Hayır

Oy: 3 42,9%

• Oy verenlerin toplamı
    7

Alper P

Megapat
Yer
Balıkesir/Altınoluk
Daha fazla  
Meslek
PHP Geliştirici
Merhaba Arkadaşlar,

Diablo 3'e başlamak istiyorum ama battle.net'de 2 farklı versiyon var. Reaper of souls sonradan çıkan ek paket diye biliyorum, benim öğrenmek istediğim ben bu oyunu oynamak için hangisini almalıyım ikisinin de fiyatı aynı;
Resim_001.jpg

Bu oyuna başlamak için öncelikle soldaki Diablo 3'ü daha sonra reaper of souls eklenti paketini mi almalıyım yoksa direk Reaper of souls'u alıp oyunu oynamaya başlayabilirmiyim?

Reaper of Souls bir ek paket. Yeni bir sınıf ile senaryo ekliyor oyuna. Ayrıca seviye sınırını da 70'e çıkarıyor. Yani o DLC.

Teşekkürler @cagatayhann peki birşey daha sormak istiyorum;

battle.net'e girdiğimde sağ köşede bir Europe - Americas & Southeast Asia yazan kısım var orada Europe seçersem ödeme cinsi Euro oluyor ama Americas & Southeast Asia'ı seçersem dolar oluyor.

ben Americas & Southeast Asia seçili iken oyunu alsam Europe'da oynayabilirmiyim?

Euro;
Screenshot_2.png

Dolar;
Screenshot_3.png

Orayı tam bilmiyorum ama mantık LoL ile aynıdır sanırım. Her kıtanın sunucusu farklıdır ve doğal olarak oyuncuları da farklıdır. Ama tam bilmiyorum tabii.

Diablo2 veya Path of Exile(Özellikle!) öneririm. Çıktığı günden itibaren 1 yıl boyunca Diablo3 oynadım. Oyunu git gide kolaylaştırdılar. Uber Bosslar geldiğinde gerçekten bir süre zevkliydi onlardanda zevkimi alınca bıraktım. Boş bir oyun. (3 yıldır PvP gelecek)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı