Diablo 4 alınır mı?

Westronxxd

Hectopat
Başlıkta yazdığım gibi oyunu almak istiyorum. İleride fiyatı düşer mi yükselir mi acaba, bir bilgisi olan var mı?

Oyun Haziran'da çıkacak, fiyatının oldukça uzun bir süre düşeceğini sanmıyorum. Bütçeniz varsa alın oyun gümbür gümbür geliyor.

İleride fiyatının düşeceğini hiç sanmıyorum, euro bazında bir altyapıya sahip Blizzard, Diablo 4 şimdilik müthiş gözüküyor, çıkınca da öyle olacağını düşünüyorum, alınır.

Alınır. Blizzard entarteintment oyunu olduğu için Blizzard diğer oyunlara yaptığı gibi onun da en kısa sürede fiyatını arttıracaktır.

Oyun ne kadar?

Vallahi bende bu konuyu açacaktım, Burayı buldum rahatladım. Neyse buradan devamla bir de şeyi soracağım dostlar Battle.net'den başka alternatif farklı yerlerden alma şansımız var mı? Bu bir 2.cisi ise mümkünse taksit imkanı olan bir yer var mı bildiğiniz ?
Bua arada bir soru dedim ama 2 soru sormuşum kusura bakmayın

@moz ödeyip kredi kartını taksitlendirebilirsin anca bazıları 3 bazıları 6 ay taksitlendirebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…