Diablo 4 alınır mı?

yusufskl

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar klasik bir soru ama daha önce hiç Diablo oynamadım. Hack and slash tarzı oyunları hep oynamışımdır. Oyun çıkmadan nedense bende de bir hype oldu ve seriyi incelemeye başladım. Bunun da sebebi uzun süredir bilgisayar başında saatlerce oynayabileceğim bu tarzda bir oyun olmamasıydı. Önce Diablo 2 resurrected i satın alacaktım ama oynanış süresi beni çok tatmin etmedi 10-12 saatlik bir süreçten sonra bitiyor sanırım. D4'ün sürekli güncellenecek ve yeni sezonlarının gelecek olması ilgimi çekti. Oyna bitir değil de sürekli girip girip oynamak isteyeceğim bir oyunmuş gibi geliyor ama bir anda 1500 TL de vermek istemedim. Oyun kitleside galiba ikiye bölünmüş durumda, bir kısım şikayetçiyken bir kısım oyunu göklere çıkartmış, bundan dolayı kararsız kaldım. Diğer oyunların hikayesini bir şekilde izleyerek öğrenip D4 almak mantıklı mı yoksa öneriniz olur mu? BG3 diyen arkadaşlarım oldu ama deneyen varsa karşılaştırıp öneri yaparsa çok sevinirim.

Bunu bende merak ediyorum açıkçası. Kısa bir süreliğine ücretsiz olduğu için dün oyunu indirdim büyücü seçip şimşek sınıfında 2-3 saat içerisinde görevlerin bir bölümünü yapıp 20 level oldum sonra oyun tekmeyi vurdu, bu süre zarfında zor modda oynadığım için oyunun beni zorlamasından keyif aldım ve gerçekten savaş hissiyatını iliklerime kadar yaşadım yalnız bu süreçte hiç farklı oyuncu görmedim sürekli yalnız savaşmak ve başı boş takılıyor gibi olmak beni biraz sıktı ama savaş konusunda keyif aldım, alıp almama konusunda kararsızım. Bunun dışında sıra tabanlı oyunlar sevmediğim için bg3 bakmadım bile.

Bu noktada bilgili arkadaşlardan yardım bekliyoruz. Benim de merak ettiğim bir konu.

Ben aktif olarak Diablo 4 oynuyorum gayet zevkli haritadaki etkinlikler, sezon içerikleri, zindanlar falan derken kaybolup gidiyorsunuz ama herhangi bir Build takip etmeden oynanmıyor çünkü bir yerde karakter sürekli ölmeye başlayabiliyor. Haritada hiç oyuncuya denk gelmemenizin sebebi büyük ihtimal oynadığınız saatler olabilir çünkü ben baya oyuncuya denk geliyorum. Diablo sever biri için o fiyatlar baya önemsiz ama türü seviyorsanız bence alınır çünkü oyna, bitir, kenara at oyunu değil sürekli güncelleniyor ve her sezon yeni içerikler ekleniyor. BG3'ün bu türle bir alakası yok o yüzden yorum yapmayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı