Diablo 4 alınmalı mı?

341720

Hectopat
RAM
32
Ekran kartı
Rtx 3050Ti
İşlemci
Ryzen 7 4800H
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 700 TL bakiyem var üzerini tamamlayıp Diablo 4 alayım diyorum. En son Diablo ımmortal oynamıştım o bile bayağı oynatmıştı. Şimdi bunu alıp uzun saatler oynarım diyorum. Sizce alınır mı? Ek olarak oyunda ne kadar bir oyun süresi var?

Hocam high grafiklerde 30-90 FPS arasi alabiliyorsunuz.
Bence bir sure sonra Game Pass'e gelir bekleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maximum ayarlarda 60 FPS alınabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Galiba benim attigimda DLSS yok.

Diablo tarzı oyunları seviyorsanız güzel bir alternatif, gamepass'e gelmesi minimum 7-8 ayı bulur, bence daha da uzun sürecektir. Şu an steam üzerinden almanızı öneririm.

Alınmalı mı peki.

Ben Diablo'dan ziyade Baldur's Gate öneririm Diablo 4 1300 BG3 800 TL ve açık ara bu oyun daha iyi.

Ben Diablo'dan ziyade Baldur's Gate öneririm Diablo 4 1300 BG3 800 TL ve açık ara bu oyun daha iyi.

Diablo 2-3 ay içinde Game Pass'e gelir fakat Baldur's Gate'in 1-2 sene daha Game Pass'e gelmesi olanaksız.

Diablo 2-3 ay içinde Game Pass'e gelir fakat Baldur's Gate'in 1-2 sene daha Game Pass'e gelmesi olanaksız.
Şimdi bir dakika bunu hakaret olarak algılarım...

Eğer ortada Baldur's Gate 3 gibi bir şaheser varsa elbette Diablo 4'ü çöpe atarım ve 50.000 TL olsa yine alırım. Arkadaş bu türü seviyorsa zaten alıp oynamalı

Gamepass için çok emin konuşuyorsun ama bu fiyattaki oyunlar ha deyince pass'e gelemezler, benim tahminim bu yönde.

Yok hocam eğer arkadaş Diablo seviyorsa %90 Baldur's Gate sevecektir popülaritesi yüzünden değil adamlar hayvan gibi oyun yapmış cidden hem fiyat olarak da arada 500 TL var Game Pass konusuna gelecek olursak genelde hype ı yüksek oyunları Game passa çok geç geliyor ki BG3'ün hype ı şu an neredeyse tavan yaptı Diablo'nun ki geçti bu yüzden Diablo'nun yakın zamanda gelme ihtimali daha yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…