Steam Diablo 4 hangi paketi alınmalı?

cemdeniz7

Hectopat
Daha fazla  
Steam'da satışa çıkan Diablo 4 oyununu oynamak istiyorum. Fakat hangi paketi oyun içinde ne kadar etkili bir fikrim yok. Bütçe olarak bakmaksızın, standart, Digital Deluxe veya Ultimate arasından hangisini almak daha mantıklı? Sebebi ile birlikte söyleyebilir misiniz?

Ben zamanında erken erişim için Digital Deluxe paketini Battle.net üzerinden almıştım. Şu an erken erişim durumu yok. Digital Deluxe istediğiniz bir sezonda Battle Pass açmanızı sağlıyor. Ultimate sürümde yine bir Battle Pass veriyor, sonra Battle Pass'e +20 level ekliyor ve fazladan bir emote veriyor.

Ben ilk sezonun Battle Pass kostümlerini beğenmemiştim. Ayrıca kostüm elde etmenin oyun içinde başka metotları da var. Twitch dropu olarak bile bazı kostümleri açabiliyorsunuz. Battle Pass kostümlerini beğeniyorsanız Digital Deluxe alabilirsiniz ama 400 TL'lik aksesuar verdiğini düşünmüyorum. Özetle, Standart sürümü öneririm.

Ben Battle.net üzerinden ön sipariş ile standart sürümünü almıştım. Sonradan oyun içinden premium yükseltmesi yaptım.

Kozmetik dışında çok bir fark yok. Ultimate olanda +20 level, Battle Pass ve kozmetik; Delux olanda yine Battle Pass bileti ve kozmetik avantajları var.

Eğer ilk defa bu tarz oynayacaksanız standart alın sonradan isterseniz yükseltme yaparsanız. Tabii size kalmış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-19-14-17-22-456_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 199
  • Screenshot_2023-10-19-14-17-30-624_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 186
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…