Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Daha önce hiç Diablo oyunu oynamadım, Diablo 4 Game Pass'e geldiği için şans vermeyi düşünüyorum. Sadece hikayesini oynasam sarar mı?
Daha önce hiç Diablo oyunu oynamadım, Diablo 4 Game Pass'e geldiği için şans vermeyi düşünüyorum. Sadece hikayesini oynasam sarar mı?
Mirage28 Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 Şans vermen gereken bir oyun.
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 teşekkürler, hangi sınıfı falan seçmem, oyunda özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mıdır?
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 2 Nisan 2024 #5 Çiçek0 dedi: teşekkürler, hangi sınıfı falan seçmem, oyunda özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Her sınıfın kendine ait güçlü yanır var, yani tamamen senin keyfine bağlı. Şahsen ben büyü işleriyle uğraşmayı sevmediğim ve bodoslama dalmayı sevdiğim için barbar oynuyorum.
Çiçek0 dedi: teşekkürler, hangi sınıfı falan seçmem, oyunda özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Her sınıfın kendine ait güçlü yanır var, yani tamamen senin keyfine bağlı. Şahsen ben büyü işleriyle uğraşmayı sevmediğim ve bodoslama dalmayı sevdiğim için barbar oynuyorum.