LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 9 Haziran 2023 #11 SHYAH dedi: Valla server'ı emüle ederek kırmışlar ama bayağı eski bir sürüm kırılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Hangi grup açıkladı hocam?
SHYAH dedi: Valla server'ı emüle ederek kırmışlar ama bayağı eski bir sürüm kırılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Hangi grup açıkladı hocam?
R rebaHmınanoD Kilopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 99 9 Haziran 2023 #12 İki gündür bi ümit Fitgirl'e bakıyorum.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 9 Haziran 2023 #13 LynxC dedi: Hangi grup açıkladı hocam? Genişletmek için tıkla... Kıran grup mu bilmiyorum ama server'ı emüle eden grup D4Reflection.
LynxC dedi: Hangi grup açıkladı hocam? Genişletmek için tıkla... Kıran grup mu bilmiyorum ama server'ı emüle eden grup D4Reflection.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 9 Haziran 2023 #14 SHYAH dedi: Kıran grup mu bilmiyorum ama server'ı emüle eden grup D4Reflection. Genişletmek için tıkla... Kırılmamış ama serveri emüle etmişler dediğiniz gibi. Şuan indirdim oynuyorum fakat tek sorun Türkçe yok daha .
SHYAH dedi: Kıran grup mu bilmiyorum ama server'ı emüle eden grup D4Reflection. Genişletmek için tıkla... Kırılmamış ama serveri emüle etmişler dediğiniz gibi. Şuan indirdim oynuyorum fakat tek sorun Türkçe yok daha .
Merthedev Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #15 Yeni sürümün kırılacağını sanmıyorum, Battle.Net'in kırılamaz bir koruması var sanırım. 2019'da çıkan Call of Duty oyunları bile daha kırılmadı.
Yeni sürümün kırılacağını sanmıyorum, Battle.Net'in kırılamaz bir koruması var sanırım. 2019'da çıkan Call of Duty oyunları bile daha kırılmadı.
4 423693 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 588 14 Haziran 2023 #16 LynxC dedi: Kırılmamış ama serveri emüle etmişler dediğiniz gibi. Şu an indirdim oynuyorum fakat tek sorun Türkçe yok daha . Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl peki?
LynxC dedi: Kırılmamış ama serveri emüle etmişler dediğiniz gibi. Şu an indirdim oynuyorum fakat tek sorun Türkçe yok daha . Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl peki?