hayalbaz88 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #1 Merhaba. Steam'in sonbahar kampanyasından Diablo 4'u indirmiştim bugün oynamak istedim fakat; Bu oyun başlatılırken bir hata oluştu: Lisans yok. Hatası fırlatıyor. Çözümü var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2025
Merhaba. Steam'in sonbahar kampanyasından Diablo 4'u indirmiştim bugün oynamak istedim fakat; Bu oyun başlatılırken bir hata oluştu: Lisans yok. Hatası fırlatıyor. Çözümü var mıdır acaba?
Çözüm umut kış 3 Ekim 2025 Onun son tarihi 29 ekimdi yani sonsuza kadar değil sadece 3 günlüğüne ücretsiz olmuştu o yüzden.
umut kış Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #2 Onun son tarihi 29 ekimdi yani sonsuza kadar değil sadece 3 günlüğüne ücretsiz olmuştu o yüzden. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS hayalbaz88 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #3 umut kış dedi: Onun son tarihi 29 ekimdi yani sonsuza kadar değil sadece 3 günlüğüne ücretsiz olmuştu o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hadi ya tamam çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
umut kış dedi: Onun son tarihi 29 ekimdi yani sonsuza kadar değil sadece 3 günlüğüne ücretsiz olmuştu o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hadi ya tamam çok teşekkür ederim