Metacritic aggregates music, game, tv, and movie reviews from the leading critics. Only Metacritic.com uses METASCORES, which let you know at a glance how each item was reviewed.
Ben zamanında Diablo 3'ün fiziksel kopyası için sırada beklemiştim ve seriyi çok seviyordum ancak 3 bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Blizzard eskisi gibi değil. Sanat ekibine sonsuz saygım ve hayranlığım var ama pazarlama olarak rezalet bir firma. Mikro işlemlerle oyunu rezil ettiler ve o yolda devam ediyorlar. Seriye sadık biri olarak asla değeceğini düşünmüyorum.
Şimdi baktım da Dİablo 2 de 3 de 4 de PC'de 88 puan almış. iyi denk getirmişler ama kullanıcı yorumları değişken olur. Diablo 3'ü zamanında 80 TL'ye kutulu almıştım içinde oyunu anlatan küçük bir kitapçık, arkadaşlarına vereceğin pass'ler falan vardı oyunu da beğenmiştim gayet akmıştı sadece hikayeyi oynayan tayfadanım ama 30-40 saat hikaye sürdü ve bitti oyun benim için. Şimdi sadece hikaye için 1200 TL vermek pek mantıklı gelmiyor indirime girince alırım büyük ihtimal.
Param olsa daha doğrusu bu oyuna ayırabilecek 1000₺ olsa cebimde kesinlikle alırdım.
Diablo 3 fanı olarak bu oyunu gerçekten çok beğendim. Nintendo switdch üzerine de çıksaydı crack oynanırdı emülatör vasıtasıyla ancak herhalde oynayamıyacaz gibi duruyor. Neyse alırız bir gün.