Diablo 4 nasıldır?

ouztunga

Kilopat
Daha fazla  
Diablo 4'ün oynanışını yaklaşık 1-2 saat kadar izledim. Günlük 1-2 saat kafa dağıtabileceğim, ufak da olsa hikayesi olan bir RPG arıyordum ve karşıma Diablo 4 çıktı. Oyunun Türkçe dil desteği olması da benim için artı bir özellik.

Game Pass ile oynamayı düşünüyorum çünkü direkt satın almak bana pahalı geliyor (2000 TL vermek istemiyorum, sıkılıp 1 hafta sonra bırakabilirim sonuçta). İnternette 3 aylık vs. uygun fiyatlı game Pass kodları gördüm. Bunları alıp oyunu sorunsuz oynayabiliyor muyum?

Çok oyunculu kısmı varmış ama ben büyük ihtimalle tek başıma oynarım, o yüzden Online tarafı benim için çok önemli değil. Oyunun oynanışı konusunda öğretici bir giriş var mı? Çok detaylı olmasına gerek yok, biraz gösterse yeter. Sonrasında zaten internetten araştırarak öğrenirim.

Oyun başlarda çok eğlenceli olsa da bir süre sonra tekrar etmeye başlıyor aynı zindanlar aynı düşman tipleri tarzı eğer tüm karakterleri fulleyeceğim en iyi itemleri kasacağım gibi bir takıntınız yoksa oyun sizi en az 2 3 ay rahat götürür.

Unutmadan söyleyeyim, oyunda ki DLC size yeni düşmanlar yeni zindanlar ve yeni bosslar + sınamalar kazandırıyor ileride oyunu çok beğenirseniz DLC içeriğini almanızı öneririm.

Diablo 4'ün oynanışını yaklaşık 1-2 saat kadar izledim. Günlük 1-2 saat kafa dağıtabileceğim, ufak da olsa hikayesi olan bir RPG arıyordum ve karşıma Diablo 4 çıktı. Oyunun Türkçe dil desteği olması da benim için artı bir özellik.

Game Pass ile oynamayı düşünüyorum çünkü direkt satın almak bana pahalı geliyor (2000 TL vermek istemiyorum, sıkılıp 1 hafta sonra bırakabilirim sonuçta). İnternette 3 aylık vs. uygun fiyatlı game Pass kodları gördüm. Bunları alıp oyunu sorunsuz oynayabiliyor muyum?

Çok oyunculu kısmı varmış ama ben büyük ihtimalle tek başıma oynarım, o yüzden Online tarafı benim için çok önemli değil. Oyunun oynanışı konusunda öğretici bir giriş var mı? Çok detaylı olmasına gerek yok, biraz gösterse yeter. Sonrasında zaten internetten araştırarak öğrenirim.

Diablo'ya çok benzeyen Path of Exile 2'yi de öneririm. Fiyatı daha ucuz ve gayet keyifli gözüküyor. Şu an erken erişimde. Tabii Diablo da çok eğlenceli bir oyundur türü seviyorsanız bayılırsınız.

Diablo'ya çok benzeyen Path of Exile 2'yi de öneririm. Fiyatı daha ucuz ve gayet keyifli gözüküyor. Şu an erken erişimde. Tabii Diablo da çok eğlenceli bir oyundur türü seviyorsanız bayılırsınız.
duydum ama türkçe dil desteği yok ingilizcem pek iyi değil çeviri bile yapmak istemiyorum açıkçası beynimi kullanmak istemiyorum oyunu oynarken :) sadece kasılmak istiyorum ve hikayeye de çıtırdan devam etmek istiyorum.

Oyun tekrar ediyor ama güzel. Ben saf ana hikaye gidip 20 saat civarında bitirmiştim. Fakat şövalye sınıfını önermem, can çok fazla ölmüyorsun. Ve sıkıyor bir yerden sonra.

Aynı şekilde Rogue sınıfını da önermem doğru build olsa bile biraz fıs diye hatırlıyorum, meta değiştiyse bilemem.

Oyuna başlarken önce hikaye oynayıp mekanikleri öğrenirsiniz.

Daha sonra her 3 ayda bir yenilenen sezonları oynarsınız. Sezonlarda değişen şeyler sezon görevleri, sezon itemleri. Fakat arkadaşların dediği gibi bir süre sonra tekrar ediyor.

Farklı sınıfları denemek, arkadaşlarla oynamak açısından keyiflidir. Uzun yıllar oynanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı