arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.827 Çözümler 37 Yer 東京 18 Mayıs 2025 #1 Diablo 4 ne zaman indirime girer sizce Steam platformunda?
7 777846 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 585 18 Mayıs 2025 #2 arasmaras dedi: Diablo 4 ne zaman indirime girer sizce Steam platformunda? Genişletmek için tıkla... Hocam yaz indirimlerinde mutlaka girer.
arasmaras dedi: Diablo 4 ne zaman indirime girer sizce Steam platformunda? Genişletmek için tıkla... Hocam yaz indirimlerinde mutlaka girer.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.827 Çözümler 37 Yer 東京 18 Mayıs 2025 #3 777846 dedi: Hocam yaz indirimlerinde mutlaka girer. Genişletmek için tıkla... O zaman zaten girer de daha erken bir indirim de girme ihtimali var mı diye merak ediyorum.
777846 dedi: Hocam yaz indirimlerinde mutlaka girer. Genişletmek için tıkla... O zaman zaten girer de daha erken bir indirim de girme ihtimali var mı diye merak ediyorum.
7 777846 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 585 18 Mayıs 2025 #4 arasmaras dedi: O zaman zaten girer de daha erken bir indirim de girme ihtimali var mı diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam girmez. arasmaras dedi: O zaman zaten girer de daha erken bir indirim de girme ihtimali var mı diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yani önümüzde zombiler ve vampirler festivali var belki o zaman girebilir.
arasmaras dedi: O zaman zaten girer de daha erken bir indirim de girme ihtimali var mı diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam girmez. arasmaras dedi: O zaman zaten girer de daha erken bir indirim de girme ihtimali var mı diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yani önümüzde zombiler ve vampirler festivali var belki o zaman girebilir.