Diablo 4 nereden alınmalı?

Nereden Alınmalı

• Steam

Oy: 5 71,4%
  • Battlenet

Oy: 2 28,6%

• Oy verenlerin toplamı
    7
  • Anket kapandı .

341720

Hectopat
Merhaba Diablo 4 Steam kış indirimleriminde herhangi bir indirime girmedi. Şu an 70 dolar. Oyunu daha önce Steam üzerinden oynamıştım. Battle net fiyatı 1000 TL. Sizce hangisinden alınmalı? Ek olarak Battle.net üzerinden alır isem Steam karakterime ulaşabilir miyim? Ya da hiçbirini yapmayıp Steam üzerinden indirim mi beklenmeli?

Merhaba Diablo 4 Steam kış indirimleriminde herhangi bir indirime girmedi. Şu an 70 dolar. Oyunu daha önce Steam üzerinden oynamıştım. Battle net fiyatı 1000 TL. Sizce hangisinden alınmalı? Ek olarak Battle.net üzerinden alır isem Steam karakterime ulaşabilir miyim? Ya da hiçbirini yapmayıp Steam üzerinden indirim mi beklenmeli?
Steamde indirime girdi hocam, 42 dolar. Az önce satın aldım. Steam konusuna gelince bu tamamen sizin tercihiniz ,200 lira kadar farkediyor şuan.

Hayırlı olsun hocam şimdi gördüm ilk baktığımda 70 dolardı. Ne kadar bir ödeme yaptınız 42 dolar için?
Hocam ben Elden Ring ile beraber aldım, ikisi 65.98 dolar tutu, fakat komisyon da var sanırım bankanın aldığı 100 lira kadar oynama yapıyor. 2000 lira tuttu ikisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı