Diablo 4 oynanır mı?

hzronayi

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
521 gb ssd
Ekran kartı
MSI NVİDİA GT 1030 GDDR5
Anakart
H61
İşlemci
İNTEL İ7 2600 8 ÇEKİRDEK
Öncelikle herkese selamlar. Bu aralar çok boşluktayım oyunlar açısından yeni birkaç oyun aldım. Örneğin DBD Hades GTA 4 vs ama bir süre sonra sarmıyor. Diablo 4'ü çok merak ediyorum bu aralar dungeon tarzı animelere merak sardım şu an bayılarak izlediğim shangri-la frontier diye bir anime var cok hosuma gitti ve bu tarz oyunlar oynamak istiyorum. Elder Scrolls Online denedim ve sarmadı beni Diablo 4 uzun süre oynatır mı acaba LoL gibi bağımlılık yapar mı? İyi Sosyaller

Diablo 4 öncesi Path of Exile dene derim. Aynı tür oyunlar zaten. Sararsa sonrasında bakarsın 4'e de. Exile de bu arada bağımlılık yaparsa tam lol gibi yapar zaten :d

Diablo 4 öncesi Path of Exile dene derim. Aynı tür oyunlar zaten. Sararsa sonrasında bakarsın 4'e de. Exile de bu arada bağımlılık yaparsa tam LoL gibi yapar zaten :d

Türkçe desteği olmadığı için pek sıcak bakmıyorum ama deneyeceğim.

Türkçe desteği olmadığı için pek sıcak bakmıyorum ama deneyeceğim.

Denedim ve oyundaki bütün moblar üstüme saldırdı yer yön bilgisi zayıf oyunun yeni başlayanlara kucak açmıyor Path of Exile beğenmedim şahsen.

Son düzenleme:

O zaman direk 4'e gir derim. O daha oyuncunun elinde tutan bir yapıya sahip, görece hikaye kısmı da güzel.

O zaman direk 4'e gir derim. O daha oyuncunun elinde tutan bir yapıya sahip, görece hikaye kısmı da güzel.

Vallahi saatlerdir oynuyorum çok sardı fakat tek bir sıkıntı var bilginin bedeli bölümünün bossunu kesemiyorum ya taktiği var mı yoksa kasılıp mı gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…