Satıldı Diablo 4 PC + Bonus İçerik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nvidia ekran kartı satın alımı sonrası hediye olarak geldi kullanmayacağım için satıyorum. Kendi Blizzard (battle.net) hesabınız için ürün aktivasyonu yapabilirsiniz.

Kodu etkinleştirmek için son gün 7/13.
** İçindekiler: Diablo IV Standard Edition, Light-Bearer Mount ve Caparison of Faith Mount Armor, Diablo III Inarius Wings ve Inarius Murloc Pet, World of Warcraft Amalgam of Rage Mount, Diablo Immortal™ Umber Winged Darkness Kozmetik Seti

Satıcı 2 adet kod verdi, birini sattım, elimde son 1 adet stok kaldı.

İstanbul da yaşıyorsanız bir internet kafe vb. yerde buluşup teslimat yapabilirim. Şehir dışındaysanız kanıt olarak koda sahip olduğumu ve referans olarak az önce bir başkasına yaptığım satışı, forumda Steam bakiyemden hediye yoluyla yaptığım binlerce liralık satışlarımı, geçmişte satış yaptığım bir dijital oyun satışı sitesindeki yüzlerce başarılı satışı ve yorumları gösterebilirim.

Fiyat: 1050TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultimate paket herhalde. Düz versiyonu epey önce almış olmasam hiç düşünmezdim. Bu arada paket içeriğine +4 gün önce erişim eklerseniz oyunun fanları için önemli bir detay 😄

• Beğen
İfadeler: saY
Ultimate paket herhalde. Düz versiyonu epey önce almış olmasam hiç düşünmezdim. Bu arada paket içeriğine +4 gün önce erişim eklerseniz oyunun fanları için önemli bir detay 😄

Maalesef Ultimate paket değil 70 Euro olan standart sürüm ve yanında "bonus content" olarak birkaç DLC veriyor.

İkisi de satıldı, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı