E Elestin Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Diablo 4'ü Game Pass üzeerinden oynuyorum oyunun hikayesini bitirdim ama hala demircide tavlama ve usta işleme seçenekleri kapalı. Tavlama görevi duruyor ama hiçbir şekilde yapamıyorum. Yapabilen varsa nasıl yaptınız söyler misiniz?
Diablo 4'ü Game Pass üzeerinden oynuyorum oyunun hikayesini bitirdim ama hala demircide tavlama ve usta işleme seçenekleri kapalı. Tavlama görevi duruyor ama hiçbir şekilde yapamıyorum. Yapabilen varsa nasıl yaptınız söyler misiniz?
G gegor45 Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 1 12 Temmuz 2024 #2 envanterindeki parşömenlere sağ tıkla açılıyor Artı 0 Eksi
KS KS E Elestin Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 gegor45 dedi: Envanterindeki parşömenlere sağ tıkla açılıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim fark etmemişim parşömenlerin altında yazıyormuş. Bir de usta işleme nasıl açılıyor onu da biliyorsan söyler misin lütfen. Artı 0 Eksi
gegor45 dedi: Envanterindeki parşömenlere sağ tıkla açılıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim fark etmemişim parşömenlerin altında yazıyormuş. Bir de usta işleme nasıl açılıyor onu da biliyorsan söyler misin lütfen.