EmektHar Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 54 31 Mart 2024 #1 Arkadaşlar Xbox Game Pass Ultimate'a sahibim. Diablo 4 yükle butonuna basınca inmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Arkadaşlar Xbox Game Pass Ultimate'a sahibim. Diablo 4 yükle butonuna basınca inmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 3 31 Mart 2024 #2 Benzer sorunları yaşayan çok var yoğunluktan olmalı.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 31 Mart 2024 #3 Yanlış bilmiyorsam battle.net üzerinden indireceksin.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 31 Mart 2024 #4 Battle.net'e girip Xbox hesabınızı bağlayın battle.net üzerinden indirin ben o şekilde oynuyorum.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 3 31 Mart 2024 #5 fiu dedi: Yanlış bilmiyorsam battle.net üzerinden indireceksin. Genişletmek için tıkla... Xbox kullanıcısı MS Store'dan indirebilir.
fiu dedi: Yanlış bilmiyorsam battle.net üzerinden indireceksin. Genişletmek için tıkla... Xbox kullanıcısı MS Store'dan indirebilir.
EmektHar Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 54 31 Mart 2024 #6 XPLSG dedi: Battle.net'e girip Xbox hesabınızı bağlayın battle.net üzerinden indirin ben o şekilde oynuyorum Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Battle.net'e gittiğim zaman buy now diyor.
XPLSG dedi: Battle.net'e girip Xbox hesabınızı bağlayın battle.net üzerinden indirin ben o şekilde oynuyorum Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Battle.net'e gittiğim zaman buy now diyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 31 Mart 2024 #7 EmektHar dedi: Olmuyor. Battle.net'e gittiğim zaman buy now diyor. Genişletmek için tıkla... Doğru Xbox hesabınızı linklediniz mi hocam?
EmektHar dedi: Olmuyor. Battle.net'e gittiğim zaman buy now diyor. Genişletmek için tıkla... Doğru Xbox hesabınızı linklediniz mi hocam?
EmektHar Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 54 31 Mart 2024 #8 XPLSG dedi: Doğru Xbox hesabınızı linklediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet herşey doğru. Hâlen olmuyor
XPLSG dedi: Doğru Xbox hesabınızı linklediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet herşey doğru. Hâlen olmuyor
R rocky0606 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #9 Aynı sorun bende de var Xbox hesabım ile battle.net hesabımı bağlamama rağmen oyunu Game Pass üzerinden yükle dediğimde anlık git gel yapıyor indirme işlemini başlatmıyor maalesef.
Aynı sorun bende de var Xbox hesabım ile battle.net hesabımı bağlamama rağmen oyunu Game Pass üzerinden yükle dediğimde anlık git gel yapıyor indirme işlemini başlatmıyor maalesef.