Battle.net Diablo IV 585 TL

Bu Fiyata Alınmaz Daha Ucuza Almak İstiyorsan 209 Tl ye xbox gamepass pc (sadece pc için) alabilirsin 700 tl vereceğine 200 tl verip oyna bence.

Oyun güzel ama Dlc ile karakter satıp Oyun içeriklerini de Dlc alanlara sunup, sadece ana oyunu alanlara sunmaması Blizzard'ı aç gözlü firmalardan biri yapıyor. Önümüzdeki sene sonu yada diğer sene yeni bir Dlc gelecek ve yine aynı şeyi yapacaklarına eminim. Bu arada bende hem oyun hemde Dlc paketi var. Çok bu türe açlığınız varsa bir Gamepass ile alıp deneyin. Hoşunuza giderse satın alın. İndirimi iyi diye hemen almayın. Yada bir çok alternatifi var. Mesela indirimlerde Grim Dawn yada Last Epoch olabilir. Ücretsiz olduğunda Path of Exile 2 olabilir. Erken erişime yeni çıkan Titan Quest 2 olabilir şu an fiyatı uygun ve kesin öneririm. Bunlarıda oynayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2547865

Diablo IV, BattleNet'te %55 indirimle birlikte 585 TL'ye düştü.

📌 Şimdiye kadarki en düşük fiyattan satışta.

Almak isteyenler için 624 TL olan Diablo IV: Vessel of Hatred - Deluxe Edition paketini de öneririm. Bu paket ile hikaye genişlemesi alıyorsunuz. Size ekstra bir sınıf, karakter veriyor ve oyun zevkini ikiye katlıyor.
  • Vessel of Hatred, Diablo® IV ana oyununu gerektirir.

Böyle bir detay var belirteyim istedim

Oyun güzel ama Dlc ile karakter satıp Oyun içeriklerini de Dlc alanlara sunup, sadece ana oyunu alanlara sunmaması Blizzard'ı aç gözlü firmalardan biri yapıyor. Önümüzdeki sene sonu yada diğer sene yeni bir Dlc gelecek ve yine aynı şeyi yapacaklarına eminim. Bu arada bende hem oyun hemde Dlc paketi var. Çok bu türe açlığınız varsa bir Gamepass ile alıp deneyin. Hoşunuza giderse satın alın. İndirimi iyi diye hemen almayın. Yada bir çok alternatifi var. Mesela indirimlerde Grim Dawn yada Last Epoch olabilir. Ücretsiz olduğunda Path of Exile 2 olabilir. Erken erişime yeni çıkan Titan Quest 2 olabilir şu an fiyatı uygun ve kesin öneririm. Bunlarıda oynayabilirsiniz.
Ee aldığınız sürece bunu yapacaklar. Musluk damlıyorsa adamların kasasına niye kapatsınlar.

Ee aldığınız sürece bunu yapacaklar. Musluk damlıyorsa adamların kasasına niye kapatsınlar.
Sen almazsan da başkası alacak. Burada alıyorum diye ben suçlu olmuyorum. Benim bütçem yetiyordu almaya ve keyfim öyle istediği için aldım zamanında. Ben burada şu an alacak olanlara durumu anlattım. İsteyen alır isteyen almaz. He bende bu saatten sonra yeni dlc çıkarsa para vermem orası ayrı.

Son düzenleme:
@OMxk5, her konuda bu böyle yapacak bir şey yok. Bütçesi olan, oynamak isteyen zaten alır.

Sen almazsan da başkası alacak. Burada alıyorum diye ben suçlu olmuyorum. Benim bütçem yetiyordu almaya ve keyfim öyle istediği için aldım zamanında. Ben burada şu an alacak olanlara durumu anlattım. İsteyen alır isteyen almaz. He bende bu saatten sonra yeni DLC çıkarsa para vermem orası ayrı.

Hocam verdiğiniz cevap şey gibi olmuş birisi bir hata yapar savunması "Herkes yapıyor biz yapınca mı suç oldu."
Sadece sizi tenzil edip söylemiyorum lakin ben alınmasına karşı değilim bu arada lakin alınıp ta söylenmesine karşıyım.

Hocam verdiğiniz cevap şey gibi olmuş birisi bir hata yapar savunması "Herkes yapıyor biz yapınca mı suç oldu."
Sadece sizi tenzil edip söylemiyorum lakin ben alınmasına karşı değilim bu arada lakin alınıp ta söylenmesine karşıyım.
Alınmasına karşısınız gibi anlaşıldığı için o şekilde cevap verdim bende aslında. Alınıpta söylenmesine karşıysanız bunu belirtin lütfen. Oyunu ilk aldığımda Dlc'den haberim yoktu. Sonra Dlc'yi aldım oynadım. Tekrar Dlc çıkaracaklarını görünce fikrim değişti oyuna ve yapımcıya karşı. O yüzden burada alacak olanlara yukarıdaki ilk cevabımı vermiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı