Diablo IV alınır mı?

qnpases

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden PlayStation 3'te arkadaşımla çok Diablo 3 çok oynardık, bugün Steam'de indirimde olduğunu görünce, nostalji için yeni çıkanını almak istedim. Eğer alırsam akşamları 1-2 saat chill oynamak için alacağım. O yüzden Diablo 4 oynayan arkadaşların fikrini almak istiyorum. Ayrıca aklıma takılan bir soru daha var, Diablo 4'ün Online versiyonu New World, WoW gibi bir MMORPG mi yoksa farklı bir şekilde mi işliyor? Şimdiden teşekkürler.

Alınır aldık da ama Diablo 2 tadı bekleme. Arkadaşlarla oynamaya da güzel arada stres atmaya da. Hiç eskimeyen bir oyun. Defalarca oynasan da sıkmıyor yeni karakterle devam ediyorsun. Ama DLC paketini de alman gerek.

Ben diablo hayranı biriyim. Diablo 2'yi eski sistemimde çok uzun süre keyifle oynadım. Diablo 4'ü sabırsızlıkla bekledim. Oyuna başladım 1 ay kadar oynadım ama görevler bittikten sonra sürekli aynı şeyleri yaptığımı hissettim ve beni baydı. Kişiden kişiye değişebilir ama ben böyle hissettim.

Online oynamak mı istiyorsun? Eğer tek başına oynamak karakter gelişimi, loot bu tarz şeyleri seviyorsan sana Grim Dawn öneririm.

Alınır aldık da ama Diablo 2 tadı bekleme. Arkadaşlarla oynamaya da güzel arada stres atmaya da. Hiç eskimeyen bir oyun. Defalarca oynasan da sıkmıyor yeni karakterle devam ediyorsun. Ama DLC paketini de alman gerek.
Hocam DLC'ler çok pahalıymış, sanırım direkt düzden devam. 😃

Ben Diablo hayranı biriyim. Diablo 2'yi eski sistemimde çok uzun süre keyifle oynadım. Diablo 4'ü sabırsızlıkla bekledim. Oyuna başladım 1 ay kadar oynadım ama görevler bittikten sonra sürekli aynı şeyleri yaptığımı hissettim ve beni baydı. Kişiden kişiye değişebilir ama ben böyle hissettim.

Online oynamak mı istiyorsun? Eğer tek başına oynamak karakter gelişimi, loot bu tarz şeyleri seviyorsan sana grim dawn öneririm.

Diablo benzeri başka neler var iyi. Grim almaya değer mi? Arkadaşla oynamak için.

Diablo benzeri başka neler var iyi. Grim almaya değer mi? Arkadaşla oynamak için.
Online oyun mantığında bir sürü oyuncu olmasını mı istiyorsun? Yoksa bir arkadaşın var onunla mı gireceksiniz? Ben Grim Dawn'dan çok zevk aldım. Hatta bazı kişiler Diablo'dan da iyi olduğunu söylüyor. Çok beğenilen bir oyun yani. Zevk alabileceğini düşünüyorum. Ama sen yine de araştır istersen Youtube'dan falan oyun yorumlarını dinle.

Bu arada arkadaşın dediği gibi Game Pass'ten bir aylık abonelik al diablo 4'ü dene. Belki sen seversin. Görevleri yaparken çok zevkli oluyor da sonrası aynı şeylere dönüyor. İstersen 1 ay dene. Beğenmezsen aboneliğini iptal edersin.

Online oyun mantığında bir sürü oyuncu olmasını mı istiyorsun? Yoksa bir arkadaşın var onunla mı gireceksiniz? Ben Grim Dawn'dan çok zevk aldım. Hatta bazı kişiler Diablo'dan da iyi olduğunu söylüyor. Çok beğenilen bir oyun yani. Zevk alabileceğini düşünüyorum. Ama sen yine de araştır istersen YouTube'dan falan oyun yorumlarını dinle.

Game Pass'te PC için olan var mı konsol için gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı