stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.926 Çözümler 17 21 Aralık 2024 #1 Sadece hikaye için düşünüyorum sizce alınır mı? Nasıl oyun?
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 21 Aralık 2024 #2 Sadece hikayesi icin alinmaz. Loot kasma sistemli oyunlari seviyorsan alinir.
egeexy Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 Hikaye içinse kesinlikle alınmaz ama loot kasma zindanlarda boss kesme falan oldukça eğlenceli.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.382 Çözümler 19 22 Aralık 2024 #4 stalist dedi: Sadece hikaye için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hangi hikaye? Alınmaz.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.926 Çözümler 17 22 Aralık 2024 #5 egeexy dedi: Hikaye içinse kesinlikle alınmaz ama loot kasma zindanlarda boss kesme falan oldukça eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hala kararsızım. Alayım dursun diye de düşünüyorum. LeFeyn dedi: Hangi hikaye? Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Online için almıyorum işte öyle takılmalık sordum. Hoşuma gitti videoları falan bilmiyorum.
egeexy dedi: Hikaye içinse kesinlikle alınmaz ama loot kasma zindanlarda boss kesme falan oldukça eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hala kararsızım. Alayım dursun diye de düşünüyorum. LeFeyn dedi: Hangi hikaye? Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Online için almıyorum işte öyle takılmalık sordum. Hoşuma gitti videoları falan bilmiyorum.
egeexy Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #6 stalist dedi: Bilmiyorum hala kararsızım. Alayım dursun diye de düşünüyorum. Online için almıyorum işte öyle takılmalık sordum. Hoşuma gitti videoları falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Online zaten çok oyananmıyor tek başına yeterince eğlenirsin.
stalist dedi: Bilmiyorum hala kararsızım. Alayım dursun diye de düşünüyorum. Online için almıyorum işte öyle takılmalık sordum. Hoşuma gitti videoları falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Online zaten çok oyananmıyor tek başına yeterince eğlenirsin.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.926 Çözümler 17 24 Aralık 2024 #7 egeexy dedi: Online zaten çok oyananmıyor tek başına yeterince eğlenirsin. Genişletmek için tıkla... DLC'si çok kafamı karıştırdı. Oyunla aynı fiyat maalesef.
egeexy dedi: Online zaten çok oyananmıyor tek başına yeterince eğlenirsin. Genişletmek için tıkla... DLC'si çok kafamı karıştırdı. Oyunla aynı fiyat maalesef.