bernardeschi Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #11 Optikiyaza dedi: Xbox'da denedin mi? Genişletmek için tıkla... Oradan girince şu anda gözüktü battle.net gerekiyormuş. İndirip kurmayı deneyeceğim duruma göre haber veririm çok teşekkür ederim.
Optikiyaza dedi: Xbox'da denedin mi? Genişletmek için tıkla... Oradan girince şu anda gözüktü battle.net gerekiyormuş. İndirip kurmayı deneyeceğim duruma göre haber veririm çok teşekkür ederim.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.151 Makaleler 4 Çözümler 3 27 Mart 2024 #12 bernardeschi dedi: Oradan girince şu anda gözüktü battle.net gerekiyormuş. İndirip kurmayı deneyeceğim duruma göre haber veririm çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
bernardeschi dedi: Oradan girince şu anda gözüktü battle.net gerekiyormuş. İndirip kurmayı deneyeceğim duruma göre haber veririm çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
bernardeschi Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #13 Optikiyaza dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... İndirmeye başlayabildim tekrardan çok teşekkürler bilmeyenler için de bilgilendirici oldu.
Optikiyaza dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... İndirmeye başlayabildim tekrardan çok teşekkürler bilmeyenler için de bilgilendirici oldu.
Hakan Emre Günel Femtopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #14 Ben 27 Mart da inidirip oynamaya başladım çok ilginç bir şekilde. Game Pass'den aratıp indirdim.
Gartalox Yoctopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #15 bernardeschi dedi: Merhaba arkadaşlar, Diablo IV Game Pass'e gelişi hakkında saat olarak bir bilgi verildi mi? Araştırdım fakat bulamadım bilen varsa bilgilendirirse sevinirim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Geldi zaten ama aratınca çıkıyor.
bernardeschi dedi: Merhaba arkadaşlar, Diablo IV Game Pass'e gelişi hakkında saat olarak bir bilgi verildi mi? Araştırdım fakat bulamadım bilen varsa bilgilendirirse sevinirim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Geldi zaten ama aratınca çıkıyor.