pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 7 Haziran 2023 #1 İyi sosyaller. Diablo IV aldım yürürken etraf bulanık durunca net oluyor, kapatmak için hangi ayarı düşürmek gerekiyor? Çok araştırdım bulamadım.
İyi sosyaller. Diablo IV aldım yürürken etraf bulanık durunca net oluyor, kapatmak için hangi ayarı düşürmek gerekiyor? Çok araştırdım bulamadım.
Çözüm AbuzerDemirci 7 Haziran 2023 pesiNsane dedi: Türkçe oynuyorum, ayarlarda hareket bulanıklığı gibi ayar yok. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ya Diablo 4'de zorunlu ayarmış o çözümü yok yani birçok kişide bundan muzdaripmiş.
pesiNsane dedi: Türkçe oynuyorum, ayarlarda hareket bulanıklığı gibi ayar yok. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ya Diablo 4'de zorunlu ayarmış o çözümü yok yani birçok kişide bundan muzdaripmiş.
AbuzerDemirci Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 496 Çözümler 7 7 Haziran 2023 #2 pesiNsane dedi: İyi sosyaller. Diablo IV aldım yürürken etraf bulanık durunca net oluyor, kapatmak için hangi ayarı düşürmek gerekiyor? Çok araştırdım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Motion blur ayarını kapatın. Artı 0 Eksi
pesiNsane dedi: İyi sosyaller. Diablo IV aldım yürürken etraf bulanık durunca net oluyor, kapatmak için hangi ayarı düşürmek gerekiyor? Çok araştırdım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Motion blur ayarını kapatın.
KS KS pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 7 Haziran 2023 #3 AbuzerDemirci dedi: Motion blur ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Türkçe oynuyorum, ayarlarda hareket bulanıklığı gibi ayar yok. Artı 0 Eksi
AbuzerDemirci dedi: Motion blur ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Türkçe oynuyorum, ayarlarda hareket bulanıklığı gibi ayar yok.
AbuzerDemirci Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 496 Çözümler 7 7 Haziran 2023 #4 pesiNsane dedi: Türkçe oynuyorum, ayarlarda hareket bulanıklığı gibi ayar yok. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ya Diablo 4'de zorunlu ayarmış o çözümü yok yani birçok kişide bundan muzdaripmiş. Artı 0 Eksi Çözüm
pesiNsane dedi: Türkçe oynuyorum, ayarlarda hareket bulanıklığı gibi ayar yok. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ya Diablo 4'de zorunlu ayarmış o çözümü yok yani birçok kişide bundan muzdaripmiş.