Diablo IV indirimde alınır mı?

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
RTX 4070 Ti
Anakart
MSI PRO B760M-P
İşlemci
i5 13400F
Merhaba iyi günler, daha önce 1 kere bile Diablo oyunu oynamadım hiç, sadece adını duyduğum kadar biliyorum. Daha önce MMORPG deneyimim oldu yıllar boyunca benzer türde başka oyunlar oynamışlığım var. Diablo 4 almak istiyorum şu anda 3 farklı pakette de %50 indirim var, oyunu 1 aydır falan bayağı izledim, izlerken elbette çok karmaşık geldi bana, ama sanırım Türkçesi varmış, seçeceğim karakter sınıfı ile (Rogue veya sorcerer düşünüyorum ama varsa öneri karakter sınıfı beklerim, en azından ilk aşamalar için early Game) YouTube'da o sınıfa ait Build videoları yetenek dağılımı videoları falan izleyerek öğrenebilirim diye düşünüyorum. Zaten Türkçe de olduğu için seçtiğim sınıfa bağlı olarak kendi oyun tarzıma göre yeteneklerin açıklamalarını okuyarak ilerlerim diye düşünüyorum. Bu arada bir şey daha söylemek istiyorum, kesinlikle çok oyunculu tarafına bakmayacağım, yani oyun zaten Online tabanlı biliyorum ama sadece singleplayer olarak başlayıp oynamak istiyorum. Oyun videolardan falan bayağı ilgimi çekti sanırım W-A-S-D kontrolleri de varmış ki bu benim için önemli bir özellikti bunun olmasına sevindim, sürekli hareket halindeyken düşmanları bossları genel olarak mobları skill spamlayarak keserek eşya düşürme ve onlarla karakterimizi geliştirme, seviye yükselme ve yetenek açma şeklinde ilerlemek hoşuma gidiyor bu tür oyunlarda. Oyunun 3 farklı paketi var standart, Deluxe ve Ultimate versiyonları, şahsen Ultimate düşünmüyorum, sadece öğrenmek istediğim bir şey var, standart sürüm ile Deluxe sürüm arasında birkaç aksesuar falan var anladığım kadarıyla ama asıl premium sezon bileti veriyormuş, yani ücretsiz olan ödüllerden bağımsız bir de paralı olan sezon ödüllerini de almaya imkan veriyor. Sizce Deluxe almaya değer mi? Yoksa standart paket mi almalıyım? Oyunun sürümleri arasında tavsiyeleriniz neler? Başlangıç için hangi karakteri seçmeliyim ne tavsiye edersiniz? Alışmak için ve daha kolay öğrenebileceğim bir sınıf olursa hoş olur benim için. Son olarak bir de oyun illa Online oyuncularla beraber parti klan falan kurup beraber oynamak zorunda bırakıyor mu bizi? Yoksa oyunda istediğimiz gibi tek başımıza da görevleri yapıp Build'ler denemeye, haritanın farklı bölgelerine gidip farklı mobları keserek güçlenmeye müsaade ediyor mu? Yazım biraz uzun oldu bunun için çok özür dilerim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Şahsen oyunu çok beğendim ve dediğim gibi bir süredir videolarını izliyorum ve cidden ilgimi çekti zindanlara girip farklı bölgelere gidip değerli eşyalar (item) düşürme onlarla güçlenme ve görevler yapma gibi olaylar çok hoşuma gidiyor izlerken. Oyunun versiyonları arasında standart ve deuxe arasında kaldım. Sezonluk bilet almaya değer mi bilemiyorum, yani ücretsiz ödüllerin yanı sıra premium ödülleri de almak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam orhun kitabeleri kadar yazmışsınız maşallah, ben olsam Deluxe sürümü alırdım, aslında bu tarz kasılmalı oyunlarda böyle şeyler almayı sevmem ama indirime girmişken alınır, ben kendimde oynuyorum şu an oyunu ve bence gayet güzel bir oyun ama şunu belirtmem lazım çok fazla boş vaktinin olması lazım ve hikaye açısından öyle Witcher, RDR gibi bir şeyler beklemeyin, ne tür oyunlar seversiniz bilmiyorum ancak bana deseler Diablo 4 alır mıydın, o paraya gider Ghost of Tsushima alırdım şahsen.

Diablo ile Ghost of Tsushima çok ayrı oyunlar ama olsun ikisi de oyun sonuçta.

Bence net haklısınız, ama zaten Ghost of Tsushima aldım, en beklediğim oyunlardan biriydi ön-siparişle almıştım, Horizon Forbidden West de öyle yapmıştım. Bol vaktim var olmasına var belirli sebeplerden ötürü böyle yani oyunlarla aram iyi single olarak. İndirime girmeseydi aslında düşünmüyordum hiç, ama indirimi fena değil gibi geldi o yüzden merak ettim, tamamen singleplayer olmasını tercih ederdim de işte yapacak bir şey yok, yani singleplayer ve çok oyunculu ayrı şekilde kast ettim. Peki bir şey soracağım, Deluxe sürümde premium sezon olayı var ya, bu sezon olayı örneğin 3-5 ay işte ne kadar bilmiyorum bittiği zaman ve örneğin ben yarısında falansam o zaman boşa gidiyor mu mesela? İşte 50 tane ödül kademe vardır ama ben 25-30'a gelebilmişimdir ama sezon biletinin son günü geldi bitti, ben sona kadar gidemedim ve ödüllerin yarısı boşa gitti gibi olay var mı mesela, eğer böyleyse hiç almayayım sadece Standart alayım . Çok teşekkür ederim.

35 dolar etmez gibi sanki ya. Bunu Diablo 2 ve 3'ü deli gibi oynamış biri olarak söylüyorum. Yaz indiriminde birkaç tane zevk alabileceğin güzel oyun yakalarsın.

50 kademenin siz sadece 30 tanesini açarsanız ve sonra sezon biterse o 20 tane ödül çöp oluyor.

He hocam bu arada bence en mantıklı taktiği vereyim sana, git bir Game Pass al PC editon 160TL ama ilk defa katılanların ilk ayı 6TL gibi bir kampanya vardı, sen bence git bir Game Pass al oradan bir oyna dene beğenirsen direkt oyunun kendisini alırsın.

35 dolar etmez gibi sanki ya. Bunu Diablo 2 ve 3'ü deli gibi oynamış biri olarak söylüyorum. Yaz indiriminde birkaç tane zevk alabileceğin güzel oyun yakalarsın.
Çok teşekkür ederim.
Anladım o zaman alacak olursam Standart sürümü alırım ya. Peki başka bir şey daha sormak istiyorum kafama takılan bir unsur daha vardı, şimdi diyelim bu oyuna başladım 1 hafta 2 hafta oynadım sonra araya zaman girerse 1 hafta 1 ay falan ne kadarsa artık, sonra geri başlasam aynı kaldığım yerden, bir şey kaybetmiş olur muyum? Telefonda online oyunlarda ilerlemeleri türde oyunlar oluyor mesela onlarda bu pek mümkün olmuyor 2 gün bile bıraksak bayağı geri düşme olayı falan, bu oyunda böyle bir şey var mı? Yoksa istediğim zaman girip aynı yerden devam ederek karakterimi kasarak eşyalar toplayarak falan devam edebiliyor muyum? Teşekkürler.

Hayır, nereden kaldıysan oradan devam edersin herhangi bir şekilde seviye düşme falan söz konusu değil. Ama dediğim gibi sen Game Pass'ten dene oyunu.

Hayır, nereden kaldıysan oradan devam edersin herhangi bir şekilde seviye düşme falan söz konusu değil. Ama dediğim gibi sen Game Pass'ten dene oyunu.
Anladım o zaman dert değil ya hiç, sıkıldıkça oynarım, pek para/fiyat önemli değil. Genel olarak bir çok eski yeni AAA oyunlarım var sırayla oynuyorum bitiriyorum yeri geliyor tekrar başlıyorum. Ama bu türe bayağıdır uzağım ve özlediğimi fark ettim, Game Pass güzel bir sistem ama onu alırsam orada ilgimi çekebilecek oyunların hepsi var zaten bir tek Diablo 4 için almış olurum, ama Game Pass süresince ben bu oyunu oynasam ve Game Pass bittiği zaman aynı hesabımla karakterimle devam edebilir miyim ki? Bilmediğim için soruyorum, Game Pass sanırım Microsoft Store'da vardı yıllar önce almıştım 20 lira falandı sanırım o zamanlar. Ama oyunu beğenirsem alırsam Steam'de var, aynı hesabıma devam edebilir miyim ki?

GTA'nın Social Club'ı gibi bir sistem var bu oyunda Battle net diye, ama bildiğim kadarıyla sadece 1 tane hesap bağlanabiliyor.

GTA'nın Social Club'ı gibi bir sistem var bu oyunda Battle net diye, ama bildiğim kadarıyla sadece 1 tane hesap bağlanabiliyor.
Anladım, teşekkür ederim ilginiz için. Bir şey soracağım izninizle, bu oyunda illa online oyuncularla yardımlaşarak yapılacak şeyler var mı acaba? Mesela bir boss kesmek veya görev yapmak gibi şeylerden bahsediyorum. Sürekli böyle şeyler gerekmiyordur inşallah. Şahsen tek başıma oynamak istiyorum kasılmak görev yapmak karakter geliştirmek falan. Bunları tek başıma yapabiliyorsam oyunu alırım ben indirimden. Kafama takılan son şey buydu efem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…