L laxalt Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 13 5 Ekim 2024 #1 Oyunu Steam'den almıştım DLC battle.net üzerinden sahip olacağım. Bu şekilde oynayabilir miyim sorun olur mu?
Oyunu Steam'den almıştım DLC battle.net üzerinden sahip olacağım. Bu şekilde oynayabilir miyim sorun olur mu?
ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Tahminimce olmaz çünkü Diablo battle.net üzerinden oynandığı için ikisi arasından bağlantı kurar gibi.
Tahminimce olmaz çünkü Diablo battle.net üzerinden oynandığı için ikisi arasından bağlantı kurar gibi.
L laxalt Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 13 5 Ekim 2024 #3 ozdeemre dedi: Tahminimce olmaz çünkü Diablo battle.net üzerinden oynandığı için ikisi arasından bağlantı kurar gibi. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hediye geldi dlc korktum acaba olmaz diye boşa mı gidecek
ozdeemre dedi: Tahminimce olmaz çünkü Diablo battle.net üzerinden oynandığı için ikisi arasından bağlantı kurar gibi. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hediye geldi dlc korktum acaba olmaz diye boşa mı gidecek
ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 laxalt dedi: teşekkürler hediye geldi dlc korktum acaba olmaz diye boşa mı gidecek Genişletmek için tıkla... Hocam kesin değil sadece tahmin.
laxalt dedi: teşekkürler hediye geldi dlc korktum acaba olmaz diye boşa mı gidecek Genişletmek için tıkla... Hocam kesin değil sadece tahmin.