Diablo IV vs Path of Exile 2

Discord bedava game Pass dağıtıyor 14 günlük, onu alıp game passten Diablo 4'ü deneyebilirsin.

Kanka Diablo'yu zamanında denedim onu da sevdim ama iade edip Baldur's Gate 3 aldım çok iyi bir tercih yaptım bence.

Path of Exile 2 daha detaylı daha güzel geldi bundan devam ederim.

Diablo IV yeni sezonlarla birlikte hep kötüye gitti, toparlayamadılar. Path of Exile 2 ile başlangıç atmanız sizin açınızdan iyi bir seçenek olacaktır. Satın alacaksanız kesinlikle ortanca paket olan "Lord of Ogham Supporter Pack" sürümünü öneririm.

Hocam bence biraz zevk meselesi gibi de geldi bana açıkcası söylemek gerekirse ikisinide oynadım ama diablo yu görsel olarak daha çok beğendim ama bi süreden sonra oto ya bağlıyor hep aynı şeyler detay olarak da poe 2 fena ama çok zaman istiyor.
Saygılarımla..

POE2 oynuyorum aşırı zevkli finallerim başladı biraz ara vermek zorunda kaldım

POE2 oynuyorum aşırı zevkli finallerim başladı biraz ara vermek zorunda kaldım
Hocam ingilizcem pek iyi değil ve bu türde bir oyun oynamadım daha önce. Sizce başlasam yavaş ilerlesem de anlayıp keyif alabilir miyim?

Hocam İngilizcem pek iyi değil ve bu türde bir oyun oynamadım daha önce. Sizce başlasam yavaş ilerlesem de anlayıp keyif alabilir miyim?

Aynı şekilde benim de İngilizcem pek iyi değil ama oyun içinde zorlanmadım ben keyif alıyorum sende alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…