Diablo IV'ü ucuza almak

Arkadaşlar ben eskiden battle.net oyunlarını çeşitli yöntemlerle Arjantin üzerinden neredeyse yarı fiyatına alıyordum fakat şu an Arjantin fiyatları bile bizdekilerden daha yüksek. Acaba oyunun PC versiyonunu daha ucuza veya indirimli satın almanın bir yolu var mı? Platinum versiyonu 1800 lira şu an yani buna %20 bile iade veren bir kart varsa standart parasına Platinum alırım o yüzden soruyorum?
maxresdefault.jpg

%20 iade verseler bile genelde 100-200TL ile sınırlı oluyor. En karlı kart Nays sanırım şu anda.

• Kampanya döneminde Nays kullanıcılarına özel Steam, Epic Games, PlayStation network, Riot Games, Microsoft Xbox, Roblox, Twitch harcamalarına %20 hediye para tanımlanacaktır.
  • Belirtilen kampanya döneminde bir kullanıcının aynı marka ya da farklı markalardan faydalanabileceği hediye para tutarı toplam 100 TL ile sınırlıdır.

Ya arkadaşlar ben 15 yıldır oyun oynuyorum ama bu battle.net kadar acımasız bir platform görmedim yani adamlar neredeyse oyunu direk dolar kuruna sabitleyecekler bu beni sinir ediyor. Ben daha önce hiç Diablo veya hack and slash türü oynamadım ama baktım herkes kaliteli oyun diyor bir de bu aralar hiç kaliteli oyun yok piyasada buna bir bakayım dedim. Daha geçenlerde EA Play Pro alıp Star Wars Jedi survivor Dead Space'i oynadım 2 oyunu iliklerini kadar sömürdüm 1 hafta sürdü bitmeleri yani bu oyunun da 1 haftada içinden geçerim o yüzden 2K bayılmak istemiyorum. Bir de bunlar haricinde daha yeni "leave kids alone" protestosuna katılıp MW2'yi sildim bilgisayardan bir daha da hiç bir ürününüzü almıcam diye atarlandım şimdi gidip blizzarda 2K vermek istemiyorum doğrusu. Neyse bir şekilde ucuza almanın yolunu bulursam buraya yazarım.

Arkadaşlar ben eskiden battle.net oyunlarını çeşitli yöntemlerle Arjantin üzerinden neredeyse yarı fiyatına alıyordum fakat şu an Arjantin fiyatları bile bizdekilerden daha yüksek. Acaba oyunun PC versiyonunu daha ucuza veya indirimli satın almanın bir yolu var mı? Platinum versiyonu 1800 lira şu an yani buna %20 bile iade veren bir kart varsa standart parasına Platinum alırım o yüzden soruyorum?
Eki Görüntüle 1817160

Nays veriyor ama genelde 150 250 TL sınırı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı