Diablo IV'ü ucuza almak

Diablo 3 oynamış olanlara bir sorum olacak izninizle, zamanında oyun yeni çıktığında almıştım. Çok kısa sürede oyunu bitirme noktasına geldim bütün slotlar bosslar zor modda olmasına rağmen tek yiyordu. Bu kadar kolay olması çok canımı sıkmıştı. Aynı durum dolayısıyla Diablo 4'e de çok ön yargılı yaklaşıyorum. 3'ü oynayıp aynı problemi yaşayan var mı?

Aslında Diablo 3'te yavaş yavaş zorluğu kendin arttırıyorsun. Normal-hard-expert-Master zorluklarının ardından gelen toplamda 16 adet torment zorluğu var.

Kendi ana hesabımda torment 2'de oynuyordum paragon leveli kasmak için necromancer deli gibi can çekmeme rağmen o kadar kolay ölüyordum ki anlatamam.

Ki normal = easy, hard = normal, expret = hard, Master = Extreme zorluk desek Torment'e geçtikten sonra nightmare modu olarak sayabiliriz ama gittikçe zorluğu artıyor.

E şimdi zor moddayım sanıp normal zorlukta oynadıktan sonra tek yiyordu dersin.

Diablo 4 oynayamadım ama 4 zorluğu var ve nightmare ve torment zorluklarında istediğin o zorlamayı hissedersin diye düşünüyorum.

Hocam bu oyun öyle herkese göre değil, loot oyunlarını sevmiyorsanız sevmezsiniz. Bunu mmorpg gibi düşünün, hikaye kısmı bittikten sonra sonu olmayan zorluk seviyesinde sürekli daha üst seviye zindanları kesip daha üst seviye eşyalar düşürmeye çalışıyorsunuz. Bir süre sonra monotonlaşıyor hep aynı şeyi yapıyorsunuz yani. Daha önce hiç oynamadıysanız 2k bayılmadan önce mobilden diablo immortal'ı ücretsiz olarak denemenizi öneririm. Çünkü mobil versiyonuna yakın bir zevk verecektir. Diablo immortal'ın internet sitesinde ücretsiz pc versiyonu da var, ona da bakabilirsiniz denemek için.

İnan vermiyor. Git Yuzu üzerinden Diablo 3 oyna 10 katı zevk alırsın. Diablo immortal o kadar kötü ki anlatamam (Son zamanlarda düzeltilmişltir bilemem ama oynadığım zaman ciddi anlamda rezaletti.). Sıfır zevk sıfır.

Bilgilendirme için çok teşekkürler benim de tam olarak korktuğum şey buydu zaten yani beni gaza getiren bütün Diablo oyuncularının bu oyun sınırsız arkadaşlar, yıllarca sıkılmadan oynarsınız, ben bu oyunu 3 yıl oynarım, vb. sözleriydi. Ben başta AC Valhalla gibi sürekli yeni haritalar, yeni dünyalar, yeni hikayeler, yeni düşmanlar getiren bir oyun zannetmiştim ama farklı karakterler farklı yetenekler kasıp sürekli aynı canavarlarla aynı dövüşlere girmek bana hiç eğlenceli gelmiyor.

Blizzard zaten oldukça zengin bir şirket. Bir çok insan warcraft gibi oyunların aylık ödemeye tabi olmasından da şikayetçi, bir çok insandan kastım da yerli değil yabancılar da dahil buna. Fakat gel gör ki adamların sana acıyıp dolar kurunu dğşük tutma gibi bir amaçları da yok. Adamların zaten bir kemik kitlesi var. Senin ülken fakir alım gücü düşük, döviz tavan diye sana özel kur uygulamazlar. Adamların oyunlarını oynayan belli bir kitle, o kitle de zaten o oyunları alabilecek güçte. Dolar kurunu yarıya indirip sana satmaları adamlara oyuncu kazandırıp karlarını arttırmayacak tam tersine sen o oyunu ucuza aldın diye adam senin ülkendeki insanlara ekstradan bir server daha tanımlamak zorunda kalacak ülkesinde ve bu tanımladığı serverın maliyeti senin ödediğin paraya değmeyecek. Öte yandan steam de oyun çeşitliliği fazla olduğundan ve türkler de çok fazla kullandığından dolar kuru daha ödenebilir durumda. Sen adamlara kızacağına ülkene kız, yönetimine kız, alım gücüne kız. Diğer gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde yaşayan adam neden senin 1 yılda sahip olabileceğin şeylere 2 ayda sahip olabiliyor bunu sorgula.

Aynı görev yapısı, aynı loot kasma yapısı, aynı level atlama sistemi, aynı eşya geliştirme yapısı, aynı endgame, benzer grafikler, aynı combat sistemi, benzer haritalar, aynı karakter ırkları. Hiç Diablo oynamamış biri için 1800tl vermeden önce ücretsiz diablo deneyimi yaşayıp diablo oyunlarını sevip swvmeyeceğini anlamak için çok iyi bir yol bence. Sonuçta Immortal'da 3 ve 4'e yapı bakımından oldukça benzer bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…