Steam Diablo® IV -45% İndirim

cre4tive

Kilopat
Diablo® IV - Standard Edition paketi %45 indirime girdi $49.99 USD’den $27.49 USD düştü
Diablo® IV: Vessel of Hatred™ - Genişleme Paketi %40 indirime girdi $69.99 USD'den $41.99 USD düştü

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 aydır bekliyorum direkt olarak alacağım ve Sepetimde en üstte yer alacak.

Diablo® IV: Vessel of Hatred™ paketi %75 indirim aldığı gün alacağım. O zamana kadar Gamepass'den devam.

Türkiye şartlarına göre evet pahalı ama bundan daha az indirime gireceğini düşünmüyorum

20 liraya aldığım 15 günlük gamepass koduyla bitirmiştim. Zaten şimdiye kadar almadıysanız Diablo fanı değilsinizdir. Bu yöntemi tavsiye ederim.

Oyun kötü değil herkesin söylediği gibi pahalı. Hadi bu fiyatlar kalsın ama bu fiyattaki yeni bir Diablo'nun Warrior Knight Ranger vs. sınıflarını içermesi, boss sisteminin gelişmiş ve level sistemine yedirilmiş olması gerekir artık.

Zorla path of exile a yönlendirecek bu fiyatlama

Platform fark etmez diyenler olursa Battle.net'de daha iyi indirime giriyor. Mesela DLC paketi 750 TL fiyata düşmüştü 2 ay önce. DLC ve ana oyun 1100-1200 TL civarına düşmüştü. Almak isteyen varsa oranın indirimlerini de takip edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…