Diabolik Nereden İzlenilir?

Bu ne sçma iş krdeşim ya? Madm ellernde olan bişi var koysnlar bizde izleylim. Niye kymuyorlar madem öylyse?

Bu tür yapımları artık ancak zamanında DVD olarak satıldıysa bulabiliriz hocam türkçesini, ingilizcesi muhtemelen halen internetin ücra köşelerinde vardır.
Türkiye'de Fox Kids çıkışlı bir çok yapım çeşitli dağıtıcılar aracılığıyla DVD ve VCD'de yayınlanmış ama aralarında Diabolik yok maalesef. YouTube'da sadece bir tane bölümü mevcut Türkçe olarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve yabancı bir makalede şöyle bir bilgiye rastladım.

Koyuyla işaretlediğim yerde şöyle diyor özetle
Diabolik'in ev video dağıtımları da iyiydi ve Jetix Europe tarafından İtalya, Fransa ve Macaristan'da DVD'ler ve VHS'ler yayınlandı. 2001 ve 2003 yılları arasında ise İtalya'da sırasıyla "20th Century Fox Home Entertainment" ve "Buena Vista Home Entertainment" aracılığıyla yayınlandı.

Yani maalesef Türkçe bulma şansımız yok gibi.

Daha ilginci dizi hakkında yapılan Fransızca bir belgesel buldum Fransa'da da sadece 20 Bölümün DVD'si çıkmış. Çok ilginç gerçekten ya adamlar hiç özenmemiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bari YouTube'da mevcut 40 Bölümüne birisi sevabına altyazı atsa da izlesek.

Mütercim tercümanım aslında zamanım olsa atarımda hocam alt yazı ama son sınıf tez vs. hiç vaktim yok vallahi.

10-11 yıl önce YouTube'da bütün bölümler vardı Türkçe dublaj olarak. Arşive alacaktım ve hatta yer imlerime bile eklemiştim kanalı ancak işi halledemeden kanal kapanmıştı maalesef.

10-11 yıl önce YouTube'da bütün bölümler vardı Türkçe dublaj olarak. Arşive alacaktım ve hatta yer imlerime bile eklemiştim kanalı ancak işi halledemeden kanal kapanmıştı maalesef.

Bu eski yapımları arşivlemek gerek dediğiniz gibi hocam; heatcliff, catillac cats, funky cops gibi gibi ve dahası.

Eskiden daha çok şeye ulaşılabiliyordu, artık kanallar mı kapatıldı yoksa telif mi yediler bilmiyorum. Spider-Man'ın bile kaçak izlenebildiği ülkede Disney ne iş yapar merak konusu

Hocam kaçan balık büyük olmuş desenize. DivxZevki falan vardı eskiden o gibi yerlerde de 40 Bölüm mevcuttu. Çok sağlam arşivci üyeleri vardı sonra site kapanınca üyeler de arşiv de tuzla buz oldu. Bir ümit belki birilerinin arşivinden çıkar diye bekliyorum. Türkçe ses dosyalarını bulabilsek senkronla falan o bile iş görecek. Disney'in keyfini beklemekten başka çaremiz kaldı gibi gözükmüyor maalesef.

Eskiden daha çok şeye ulaşılabiliyordu, artık kanallar mı kapatıldı yoksa telif mi yediler bilmiyorum. Spider-Man'ın bile kaçak izlenebildiği ülkede Disney ne iş yapar merak konusu
Spider-Man'e bile Donanimhaber üzerinden ulaşabildim. Disney+'ta 5 sezonun tamamı yok. Düşün böyle bir saçmalık. Gerçekten rezalet bir stream platformu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…