Diamond Direksiyon Seti ETS 2'de Çalışmıyor

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
Yeni Diamond marka 2. el direksiyon aldım ama ürün hiç kullanılmamış. Satan kişi de PC'de denememiş PS2'de denemiş ama direksiyonun altında for USB PC yazıyor. Her şeyi taktım ama adaptör ve direksiyonda ki kırmızı ışık yanmadı. Sebebi nedir yardımcı olur musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı setten bende de var fakat gaz fren olan parçanın kablosu bilgisayara girmiyor yani PCnin öyle bir girişi yok

Direksiyonu da PC algılamıyor driver mı gerekli bilgin varmı ?

Hocam aynı setten bende de var fakat gaz fren olan parçanın kablosu bilgisayara girmiyor yani PC'nin öyle bir girişi yok.

Direksiyonu da PC algılamıyor driver mı gerekli bilgin var mı?

Hocam gaz fren olan kabloyu direksiyon kisminda ki girise takiyordum diye hatirliyorum. PC'ye sadece USB giriyordu ve driver indirmemistim ben.

Hocam gaz fren olan kabloyu direksiyon kisminda ki girise takiyordum diye hatirliyorum. PC'ye sadece USB giriyordu ve driver indirmemistim ben.
Hocam ben direksiyondaki USB'yi Pcye taktım ışık yandı Ama gaz fren Pcye takılmadı girişi yok.

Sonra NFS Heat oyununa girdim direksiyon çalışmadı ne yapmam gerekir.

Direksiyondaki girişe bakarım bugun.

Hocam ben direksiyondaki USB'yi PC'ye taktım ışık yandı ama gaz fren PC'ye takılmadı girişi yok.

Direksiyondaki girişe bakarım bugün.

Hocam isik yandiysa çalışıyor demektir bende de oyle oluyordu. Gaz fren kablosu dedigim gibi PC'ye degil direksiyona takilmasi lazim. Hatta vites kablosunun girisiyle yan yana olmalilardi yanlış hatirlamiyorsam.

Hocam ben direksiyondaki USB'yi PC'ye taktım ışık yandı ama gaz fren PC'ye takılmadı girişi yok.

Direksiyondaki girişe bakarım bugün.

Ben sadece ETS oynuyordum. Onda calisti sadece NFS de oluyorsa problem bilemiyorum.

Hocam isik yandiysa çalışıyor demektir bende de oyle oluyordu. Gaz fren kablosu dedigim gibi PC'ye degil direksiyona takilmasi lazim. Hatta vites kablosunun girisiyle yan yana olmalilardi yanlış hatirlamiyorsam.

Ben sadece ETS oynuyordum. Onda calisti sadece NFS de oluyorsa problem bilemiyorum.
NFS acaba EA oyunu olduğu için EA üzerinden tanımlama falan mı yapmak gerekiyor.

Siz ETS'yi Steam den mi indirdiniz ?

Direkt olarak çalıştı mı ayar vs gerekti mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı