Diamond Tema'nın Instagram hesabına Türkiye'de erişim engeli getirildi

Sevmem kendisini ama ne alaka. Bende tiktoğu sevmiyorum hadi tiktoğu da yasaklayalım o zaman. Bu işler böyle yürüyorsa öyle olsun.

Evet, konu ayet falan, neden böyle denk geldi, gerçekten anlamadım. Burada haksız yere erişim engeli var. ‘ayetleri çarpıtıyor, doğru Okumuyor'ya da ‘şunu bunu yapıyor' gibi bahaneler üretmek ne kadar saçma. Bu, durduk yere suçsuz birinin başına bir şey gelince, ‘ama eskiden şöyle yapmıştı, iyi olmuş' demek gibi. Ne garip bir mantık ve ne büyük bir cehalet.

Sanırım konu yanlış anlaşılmış buna bir açıklık getirelim. Erişim engelinin gelip gelmemesi beni alakadar eden bir konu değil. İyi olmuş da demiyorum kötü olmuş da demiyorum. Çünkü kendisini sürekli takip eden, seven veya sürekli izleyen birisi değilim ondan dolayı da bu durum beni alakadar etmiyor doğal olarak. Genel konuşursak engel getirilmesi doğru değil, sonuçta kimse istemez sınırlama getirilsin. Diamond adına da diyecek bir şeyim yok bu konu ile alakalı. Ben sadece diamond hakkında fikrimi ve olan bir şeyi belirttim o kadar.

Ben sadece diamond hakkında fikrimi ve olan bir şeyi belirttim o kadar.

Konu Diamond'un görüşleri hakkında değil, belirtmenizi isteyen olmadı bu yüzden tepki aldınız. Yasağı savunuyorsaniz savunuyorum çünkü ben adaleti savunmayan biriyim dersiniz, savunmuyorsaniz yine gerekçesiyle mesajınızı yazıp sineye cekilirsiniz. Diamond bir şey bilmiyor cart curt yazmanın anlamı yok.

Bu arkadasa bir şey kanıtlamak zorunda değiliz. Dediğim gibi konu diamondun ayet hakkındaki görüşleri değil. Alakasız bir yere çevirdi arkadaş. Dini görüşlerini genel olarak destekliyorum zaten dianin ancak konumuz farklı.

Hxrea'nın söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

Sanal alem böyle dediği konuda haklı. Gene de erişim engelini haklı çıkarmaz bu. Kendi adıma konuşayım: Aklım, fikrim var. Birisinin benim yerime karar vermesini sevmiyorum.

@Rapinoğlukasva Bu arkadaş belli ki troll AKP'li herhalde bas bayağı belli eskiden de fark etmiştim bunun gibi cehalet düşük zekalı aktroll -1 IQ insanları görmek hoşuma gitmiyor seni göz ardı ediyorum engelliyorum.

İnsanlar halen konunun bizim özgürlüğümüz olduğunu anlamıyorlar sevmiyordum iyi ki olmuş falan diyorlar şaka gibi gerçekten.

Öyle hocam, haklısınız. Rapinoğlu adlı kişiyi hatırlıyor musunuz? Köken olayın da vardı. 2 saat konuştuk laf anlatamamıştık. Bu yine aynı akıllanmamış. Ben göz ardı ettim engelledim bu kişiyi. Keşke köken olayında engelleseydim. Benim hatam.

Aynen hocam siz direkt yazınca gördüm. Bende göz ardı ettim böyle insanlara yazık gerçekten. Tartışmaya bile değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…