lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 1 Cuma 16:51 #61 Kasım_0 dedi: Aynen hocam siz direkt yazınca gördüm bende göz ardı ettim böyle insanlara yazık gerçekten. Tartışmaya bile değmez. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle, konu dağılmış. Sadece benim mesajlarıma bilerek atmış. Kasıntı olarak. Sıkıntılı herif.
Kasım_0 dedi: Aynen hocam siz direkt yazınca gördüm bende göz ardı ettim böyle insanlara yazık gerçekten. Tartışmaya bile değmez. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle, konu dağılmış. Sadece benim mesajlarıma bilerek atmış. Kasıntı olarak. Sıkıntılı herif.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.001 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 16:51 #62 lieys dedi: Vallahi öyle, konu dağılmış. Sadece benim mesajlarıma bilerek atmış. Kasıntı olarak. Sıkıntılı herif. Eki Görüntüle 2572860 Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam boş yapmaktan başka bir şey yapmıyor.
lieys dedi: Vallahi öyle, konu dağılmış. Sadece benim mesajlarıma bilerek atmış. Kasıntı olarak. Sıkıntılı herif. Eki Görüntüle 2572860 Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam boş yapmaktan başka bir şey yapmıyor.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.366 Çözümler 6 Cuma 17:15 #63 lieys dedi: Vallahi öyle, konu dağılmış. Sadece benim mesajlarıma bilerek atmış. Kasıntı olarak. Sıkıntılı herif. Eki Görüntüle 2572860 Genişletmek için tıkla... Raporla, bir arkadaş beni taciz etti böyle bende ona disslike attığım için 30 gün beğenme banı yedim, ssdeki aktroll süper zeka arkadaş da ban yer muhtemelen.
lieys dedi: Vallahi öyle, konu dağılmış. Sadece benim mesajlarıma bilerek atmış. Kasıntı olarak. Sıkıntılı herif. Eki Görüntüle 2572860 Genişletmek için tıkla... Raporla, bir arkadaş beni taciz etti böyle bende ona disslike attığım için 30 gün beğenme banı yedim, ssdeki aktroll süper zeka arkadaş da ban yer muhtemelen.