Kamil Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 224 Yer Sivas, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar telefon alacağım. Normalde ben galaxy win alacaktım ama arkadaşım discovery al dedi. Ben de size bir sorayım dedim. Not: Bütçem 800 Tl civarı (geçmesin) daha iyisi varsa önerebilir misiniz? Not: Ben Galaxy Win'den yanayım. Son düzenleme: 13 Haziran 2014
Arkadaşlar telefon alacağım. Normalde ben galaxy win alacaktım ama arkadaşım discovery al dedi. Ben de size bir sorayım dedim. Not: Bütçem 800 Tl civarı (geçmesin) daha iyisi varsa önerebilir misiniz? Not: Ben Galaxy Win'den yanayım.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 13 Haziran 2014 #2 Lumia 925.
Kamil Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 224 Yer Sivas, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #3 Oyun testleri de benden: Galaxy Win: Samsung Galaxy WIN Review Game Test - ทดสอบเล่นเกมส์ บนซัมซุง แกแลคซี่วิน - YouTube Discowery: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et General Mobile Discovery Asphalt 7 deneyimi - YouTube Waltz dedi: Lumia 925. Genişletmek için tıkla... Windows Phone'nin arayüzünü pek beğenmediğimden android olsa diyorum.
Oyun testleri de benden: Galaxy Win: Samsung Galaxy WIN Review Game Test - ทดสอบเล่นเกมส์ บนซัมซุง แกแลคซี่วิน - YouTube Discowery: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et General Mobile Discovery Asphalt 7 deneyimi - YouTube Waltz dedi: Lumia 925. Genişletmek için tıkla... Windows Phone'nin arayüzünü pek beğenmediğimden android olsa diyorum.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 13 Haziran 2014 #4 O zaman s3 mini yada bütceyi az daha acabilirseniz s4 mini.
Kamil Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 224 Yer Sivas, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #5 Win sanki S3 Mini'den daha iyi gibi geldi bana. Çünkü arkadaşlarımda var Win daha çok hoşuma gitti. Not: Telefonla fazla oyun oynamam.
Win sanki S3 Mini'den daha iyi gibi geldi bana. Çünkü arkadaşlarımda var Win daha çok hoşuma gitti. Not: Telefonla fazla oyun oynamam.