mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Önceden Discord aboneliğimi direkt ayarlar > abonelikler üzerinden almıştım. Ancak şimdi Play Store'a bağlamak istiyorum. Discord Nitro aboneliğimi iptal edip tekrar Play Store üzerinden alsam rozet gider mi? Dosya Ekleri technopat_soru.png 14,8 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2024
Önceden Discord aboneliğimi direkt ayarlar > abonelikler üzerinden almıştım. Ancak şimdi Play Store'a bağlamak istiyorum. Discord Nitro aboneliğimi iptal edip tekrar Play Store üzerinden alsam rozet gider mi?
crokxy Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #2 Hocam belirli bir gün sayısı var 3 ya da 2 olması lazımdı nitron bitip o süre içinde alırsan rozetin gitmeyecektir. Artı 0 Eksi
Hocam belirli bir gün sayısı var 3 ya da 2 olması lazımdı nitron bitip o süre içinde alırsan rozetin gitmeyecektir.
KS KS mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 crokxy dedi: Hocam belirli bir gün sayısı var 3 ya da 2 olması lazımdı nitron bitip o süre içinde alırsan rozetin gitmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim. Artı 0 Eksi
crokxy dedi: Hocam belirli bir gün sayısı var 3 ya da 2 olması lazımdı nitron bitip o süre içinde alırsan rozetin gitmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim.