Did you forget to record some information between refills

Daha fazla  
Did you forget to record some information between refills 17172 - 16456?

If yes, you should check the "Previous missing supply" field in refill 17172.

Burada ne demek istemiş?

Yazı nerde çıkıyor onu da yazsaydın daha iyi bi çeviri yapabilirdik. Ama şöyle bir şey yazıyor '' 17172 ile 16456 arasındaki anketleri kaydetmeyi mi unuttun? Eğer öyleyse, anket 17172'deki ''önceki kayıp kaynak'' kutusunu kontrol etmelisin.

Drivvo diye bir uygulama varda. Uygulamada bir hata oldu. Desteğine başvurdum adamlarla mailleşirken bana böyle bir mail geldi. Uygulamada 17172" ve "16456" diye bir şey yok şaşırdım. Sonra ekran görüntüsü attılar onlarda farklı çıkıyormuş. Meğer demek istedikleri ocak ile şubat verilerini düzeltin diyormuş. Bana ne varda "17172" ve "16456"'yı arattırıyorsun? Ocak ve şubat verilerini düzelt diye söyle konu kapansın. Yine sinir geldi bana.

Drivvo nedir?

Drivvo ile arabanızı sağlıklı tutun ve tüm giderlerini kontrol edin.
Aracınızın tüm giderlerini hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edin. Drivvo ile yakıt tüketiminizi, bakım masraflarınızı kontrol edebilir, raporlar oluşturabilir ve bakım gibi önemli olayları hatırlatıcıya ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…