Diecast marka ve site önerisi

Efe BGYK

Centipat
Daha fazla  
Canlar merhaba. Koleksiyon yapıyorum. Önerebileceğiniz temin edebileceğim siteler veya markalar var mıdır? Hem hesaplı hem de güzel arabalar istiyorum. Yeni başlamadım sadece Hot Wheels topluyordum bayağı da topladım. Tabii seçenekler çok azaldı başka markalar olduğunu da keşfettim. Önerebileceğiniz F/P markalar ve siteler vardır umarım.

Hesaplılık konusunu bence aklından çıkar çünkü modeller güzelleştikçe fiyatları artıyor. Satıcı olarak aklıma ilk gelen diecastturkey var. Onun haricinde de bir iki tane daha var ama hatırlayamadım notlarıma bakar yazarım müsait zamanda.

1/64 ölçek araç biriktiriyorum. Tarz olarak MiniGt ve Tarmac bana hitap ediyor tavsiye edebilirim.

Hesaplılık konusunu bence aklından çıkar çünkü modeller güzelleştikçe fiyatları artıyor. Satıcı olarak aklıma ilk gelen diecastturkey var. Onun haricinde de bir iki tane daha var ama hatırlayamadım notlarıma bakar yazarım müsait zamanda.

1/64 ölçek araç biriktiriyorum. Tarz olarak minigt ve tarmac bana hitap ediyor tavsiye edebilirim.

Çok detay aramıyorum ben araçlarda o yüzden uygun fiyatlı demiştim. Detaydan kastım kapıları açılan içi iyi yapılanlar falan o kadar fanı değilim. Sadece dış görünüş olarak bakıyorum arabalara. Diecastturkey'de minigt markasını gördüm araçları güzel gördüğüm kadarıyla ama fiyatlarda güzel tabii. Bu arada ölçek olarak bilmiyorum araçları ölçekten kastınızıda bilmiyorum. Eğer boyut olarak falansa ben toyzshopda falan bulabileceğiniz boyuttaki araçlardan biriktiriyorum. Hocam bir de Diecastturkey'de blister paket denen bir şey var fiyat farkıda var normal olanlarla o nedir acaba?

Son düzenleme:
Benim bir arkadaş temudan alıyor bu sıralar. Yaklaşık 300 TL gibi fiyatlara geliyor. Eğer ben de bulursam motosiklet olan modelleri alacağım. Oraya da bakabilirsin.

Merhaba. Site önerisi olarak üstteki arkadaşın diecastturkey önerisine ek olarak Toys e Toys, toyzzshop, armağan oyuncak, diecastpazar sitelerini önerebilirim. Marka önerisi olaraksa Mini GT, Inno64, Ignition model, PGM, Error404 üreticilerini önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı